Ryuji Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Přeji příjemný podvečer, mohl bych prosím požádat o názor na spuštěný e-shop? Je na adrese www.hdtechnika.cz. Prestashop 1.6.2.0, jedna free šablona a drobné úpravy. Zprovoznil jsem to celé sám a tím pádem jsem už tím samozřejmě tak nasáklý, že neuvidím žádnou chybu, ani kdybych měl díru v monitoru... :-) Nehodnoťte prosím absenci popisů zboží, to budu dodělávat dodatečně, zboží má vlastně jen stručný popis, textový a výpis parametrů bude až v druhém kole, tlačil mě termín spuštění. Prosím tedy o zhodnocení orientace na stránce, grafiku, takový nějaký celkový dojem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Mno, já bych hlavně vyměnil tu světle růžovou. Mám hodně nastavenej kontrast na monitoru a jsem rád že jí vidim, věřim že s tím bude mít pár lidí problém... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuji Posted January 9, 2012 Author Share Posted January 9, 2012 Mno, já bych hlavně vyměnil tu světle růžovou. Mám hodně nastavenej kontrast na monitoru a jsem rád že jí vidim, věřim že s tím bude mít pár lidí problém... Vida, první věc, kterou já prostě nemůžu vidět... :-) Díky, ta mě taky štve, ale CSS jsou moje veeeelmi slabá stránka, zkusím pohledat co to je za pseudobarvičku a někde to najdu... Ona tahle šablona totiž původně vůbec není pro tenhle typ sortimentu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 #BA8391 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuji Posted January 9, 2012 Author Share Posted January 9, 2012 #BA8391 Dík... :-) No, změnil jsem to na černou, asi bych tak řekl, že to bude nejmenší zlo. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Mně se to zdá pěkný. Jediný, co mně trochu rozhodilo, byly odkazy - 4 různé reakce myš: nic, změna barvy, podtržení a podtržení se změnou barvy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuji Posted January 10, 2012 Author Share Posted January 10, 2012 Díky za pochvalu. Hmm, aha, zase styly. Šablona Matrice, s tím si já už fakt neporadím, ale je to poznatek, napíšu a vím kam se obrátit na úpravu. Díky za snahu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Každý webdesigner to dokáže poladit. Není to nic složitého. S Firebugem to dokáže skoro kdokoliv. Stačí identifikovat prvky na stránce a pak v /css adresáři šablony najít styl, který to má na starosti. Pro rychlé vyhledávání ve více textových souborech je vhodný třeba Total Commander (Alt + F7). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuji Posted January 11, 2012 Author Share Posted January 11, 2012 Hmm, díky za tip, podívám se na to... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts