Jump to content

Hodnocení e-shopu

Ryuji

Recommended Posts

Přeji příjemný podvečer,

mohl bych prosím požádat o názor na spuštěný e-shop? Je na adrese www.hdtechnika.cz. Prestashop 1.6.2.0, jedna free šablona a drobné úpravy. Zprovoznil jsem to celé sám a tím pádem jsem už tím samozřejmě tak nasáklý, že neuvidím žádnou chybu, ani kdybych měl díru v monitoru... :-)

Nehodnoťte prosím absenci popisů zboží, to budu dodělávat dodatečně, zboží má vlastně jen stručný popis, textový a výpis parametrů bude až v druhém kole, tlačil mě termín spuštění.

Prosím tedy o zhodnocení orientace na stránce, grafiku, takový nějaký celkový dojem.

• Like 1

Mno, já bych hlavně vyměnil tu světle růžovou. Mám hodně nastavenej kontrast na monitoru a jsem rád že jí vidim, věřim že s tím bude mít pár lidí problém...

Vida, první věc, kterou já prostě nemůžu vidět... :-) Díky, ta mě taky štve, ale CSS jsou moje veeeelmi slabá stránka, zkusím pohledat co to je za pseudobarvičku a někde to najdu... Ona tahle šablona totiž původně vůbec není pro tenhle typ sortimentu.

Každý webdesigner to dokáže poladit. Není to nic složitého.

S Firebugem to dokáže skoro kdokoliv. Stačí identifikovat prvky na stránce a pak v /css adresáři šablony najít styl, který to má na starosti. Pro rychlé vyhledávání ve více textových souborech je vhodný třeba Total Commander (Alt + F7).