Pajik Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Může mně někdo zkušenější poradit ? Mám problém s maily. Mám totiž v názvu firmy "České" s diakritikou a když se automaticky odešle jakýkoliv mail z obchodu zákazníkovi, název firmy se zobrazí v identifikačním poli mailu "Od(From): ?Q?=C4=8Cesk=C3=A9_" Kde se nastavuje, aby to bralo název bez diakritiky, třeba "Ceske". Je to nastavení v obchodě nebo na serveru hostingu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 V BO (administraci) zvolte Nastavení-firemní údaje (Preferences-Contact) a zde do názvu obchodu napište například "www.vaseshop.cz "( tento popis se zobrazuje jen v e-mailech a titulcích stránky) a bude to vpohodě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted March 17, 2009 Author Share Posted March 17, 2009 Děkuji za radu. Většinou věci, kterou jsou přímo na očích, jsou nejvíce přehlédnutelné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted March 17, 2009 Author Share Posted March 17, 2009 Bohužel, když napíšu do Kontaktu název firmy bez diakritiky, všechny názvy v objednávkách, mailech atd se zobrazí zároven rovněž bez diakritiky, protože používají funkci {shop_name}. Titulek na stránce vyřeším přidáním jména do souboru header.tpl, ale všechny maily a apod se mně přepisovat nechce. Jak jste to vyřešil ? V některém souboru, který má na starost odesílání majlů by stačilo přepsat právě tu jedinou funkci {shop_name} a nemusel bych řešit maily a to ostatní Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Bohužel, když napíšu do Kontaktu název firmy bez diakritiky, všechny názvy v objednávkách, mailech atd se zobrazí zároven rovněž bez diakritiky, protože používají funkci {shop_name}. Titulek na stránce vyřeším přidáním jména do souboru header.tpl, ale všechny maily a apod se mně přepisovat nechce. Jak jste to vyřešil ? V některém souboru, který má na starost odesílání majlů by stačilo přepsat právě tu jedinou funkci {shop_name} a nemusel bych řešit maily a to ostatní Mám pocit,že bude nutné přepsat (dopsat) všechny soubory v /mails/cs/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts