Eva003 Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Ahojte, nevie mi niekto poradit ? Hned po instalacii PrestaShop 1.4.6.2 so slovencinou 1.4.6.1 sa mi vo vetach zobrazuje interpunkcia miesto na konci vety, vzdy na zaciatku posledneho riadka textu. Pri slovach (ako cena: , mnozstvo: atd) sa mi zase dvojbodky zobrazuju pred slovom. S PrestaShopom sa pozname asi tyzden a niesom zrovna z "fachu". A este jeden mensi problem. Vo fontoch mi chyba arialmt a ked som ho vlozila do tools/dpdf/font tak sa mi pdf-ka negeneruju. Nepozna font. Co som spravila zle ? Dakujem za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eva003 Posted January 8, 2012 Author Share Posted January 8, 2012 Interpunkcia je uz na mieste :-) ...stacilo vymazat subor rtl.css a vsetko je krasne :-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lydka Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 Kde si to našla? Ja mám ten istý problém. Prosím poraď.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts