totallighting.sk Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Pripravujem eshop, ako sablonu pouzivam upravenu verziu PrestaShop Template 1.4.5. Problem je v zarovani pravej a lavej strany webu, tak ako je to na prilozenom jpg. Prava strana je vyssie o cca 10px. Presiel som cele css, vacsinu, ale problem, preco je prava strana ustrelena som nenasiel. Nejaky napad???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_matis_ Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Pripravujem eshop, ako sablonu pouzivam upravenu verziu PrestaShop Template 1.4.5. Problem je v zarovani pravej a lavej strany webu, tak ako je to na prilozenom jpg. Prava strana je vyssie o cca 10px. Presiel som cele css, vacsinu, ale problem, preco je prava strana ustrelena som nenasiel. Nejaky napad???? tazko povedat, chyba je urcite v css . Pozri to cez Dragonfly v Opere, budes to presne vidiet, kde v css to je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal110011 Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 ...alebo cez Firebug vo Firefoxe. Kazdopadne mozes do global.css pridat odsadenie z hora: #right_column {margin-top: 10px} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts