scampirent Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 AVE! Próbaképpen szerettem volna kipróbálni egy sablont ( egyszerű green ). Amikor visszaváltottam a prestashop -ra akkor az oldalon "bennragadt" néhány dolog. Home delivery legal notice gombok a prestashop logon valamint az ezekhez tartozó legördülő menü. Megváltozott néhány ikon a cart-nál és a lang-courency-nél. Duppla search mező stb stb Próbáltam halyreállítani a themes/prestashop mappát de semmi Kezdő vagyok és próbálgatom a prestát segítséget kérnék. AVE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 én elsősorban nem téma hibára gondolok, hiszen külön mappa, külön fájlok. Próbáld más böngészővel megnézni, illetve ürítsd cache-t a ctrl+shift+delete paranccsal a böngésződben, majd nézd meg újra. Ha a probléma ugyanúgy fennáll, akkor kiderítjük hol lehet a baj. esetleg egy tanács: minden modult (esetleg menu stb.) kapcsolj ki téma átállásnál ami nem a prestashophoz tartozik, hanem Te szedted össze. Valamint: a témához nem voltak a témához illő modulok? Mert ha igen, és azt felülírattad, akkor az is okozhatja a gondot. Hiszen az a megváltoztatott témához illő modulok, nem az eredeti prestához, ha visszarakod az eredeti theme-t akkor nem fog stimmelni a modulok miatt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scampirent Posted January 7, 2012 Author Share Posted January 7, 2012 Megoldódott "regenerate thumbnails" után :-) köszönöm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts