Nini Barbu Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Buna ziua, Am o problema cu inregistrarea in sensul ca imi da eroarea "id_country obligatoriu" in momentul in care vreau sa comand instant sau sa inregistrez un nou user, iar campul "Tara", unde puteam alege tara, nu mai apare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 ai un link la site ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini Barbu Posted January 6, 2012 Author Share Posted January 6, 2012 www.baby-boutique.ro/test Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Back Office > Shipping > Countries cauta Romania si verifica daca apare asa in campul Address format: firstname lastname company vat_number address1 address2 postcode city Country:name phone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini Barbu Posted January 6, 2012 Author Share Posted January 6, 2012 Am verificat de 10 ori layout-ul ala si e ok...tara e activata..totul pare in regula...am verificat si in css, si in tpl, totul este aparent ok. In Back Office m-am uitat peste tot si nu vad unde ar putea fi buba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 poate ai inteles dar eu te mai intreb odata ce am pus cu bold este acolo in lista ? Country:name Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 m-am uitat iar pe formularul tau de cumparare sa vad eroarea: Exista 1 eroare(erori): id_tara este obligatoriu. nu trebuia sa fie id_country ? cred ca cineva si-a bagat nasul pe acolo mai mult decat trebuia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini Barbu Posted January 7, 2012 Author Share Posted January 7, 2012 Da, este "Country:name". Am schimbat eu traducerile si acum apare ID Tara...oricum problema este dinainte, nu are legatura cu traducerea erorilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Am schimbat eu traducerile si acum apare ID Tara...oricum problema este dinainte, nu are legatura cu traducerea erorilor. asa-i, scuze, am uitat ca si campurile pot fi traduse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 am impresia ca e legat de baza de date, nu vede corelatia de tara cu country Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini Barbu Posted January 8, 2012 Author Share Posted January 8, 2012 Am rezolvat, am copiat bucata de cod responsabila cu campul "Tara" din fisierul .tpl, ea fiind conditionata de un "else if", si am lipit-o la inceputul fisierului. Acum apare prima si merge. Multumesc oricum pt timpul acordat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
norocel Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Am rezolvat, am copiat bucata de cod responsabila cu campul "Tara" din fisierul .tpl, ea fiind conditionata de un "else if", si am lipit-o la inceputul fisierului. Acum apare prima si merge. Multumesc oricum pt timpul acordat. poti detalia putin rezolvarea ? multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts