szokej Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Segítséget szeretnék kérni. Telepítettem az árgéphez és társaihoz szükséges exportálást segítő Moussiq modult. Kér egy template-t, de sajnos arra nem sikerült rájönnöm, hogy milyen formátumú és kiterjesztésű file-t vár. Tudna valaki ebben segíteni? Előre is köszönöm. Szőke J Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 én is foglalkoztam egy időben ezzel a modullal de hagytam is... enélkül nem tudsz exportálni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovanszki Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Szia! Én az Export Products modullal importáltam csv file-ba. Elég sok utómunka van vele, mert egy plussz vessző és már szétesik a kép az árgépen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szokej Posted January 31, 2012 Author Share Posted January 31, 2012 Hello, én végül minden kézzel megcsináltam. Addig farigcsáltam a php-t amig ki nem nyögte amit akarok. Amúgy SEO szempontjából is jobb így, mert a termékek szövegét így én adom meg és így elkerülöm a szöveg duplikációkat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts