KambinatoR Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Am gasit acest modul, dar este cu bani. Vedeti screenshoturile, ca au scos modulul din LIVE DEMO. http://module-presta...ice-labels.html Exista alternativa gratuita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackTheRipper Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Am gasit acest modul, dar este cu bani. Vedeti screenshoturile, ca au scos modulul din LIVE DEMO. http://module-presta...ice-labels.html Exista alternativa gratuita? Alternative exista clar... Prima varianta mai neortodoxa... este urmatoarea... Te duci la editare produs in BO si debifezi disponibil pentru comandă arată preț si bifezi numai online (nu se vinde în magazin) dupa care te duci si modifici din traduceri COMANDA PRIN TELEFON ... si o sa-ti apar textul asta.... sau modifici in modulul de produse in loc text sa-ti apara o imagine bla bla Asta e o varianta simpla daca nu iti trebuie chestia cu numai online... 2. Nu am cunostinte solide de php dar poti adauga un camp nou... te duci in phpmyadmin si adauga la ps_product un camp nou sub linia online_only dupa care trebuie sa modifici cateva fisiere ca sa iti apara campul asta in BO sub numai online eu am incercat si mi-a mers... recomand backup inainte sa te apuci Daca nu ai nici tu cunostinte ... fa cum am facut eu pana acum in toate modificarile ... folosesti google chrome.. si dai inspectare element cand vrei sa vezi legaturile )) cel putin la mine functioneaza Cam asta ar fi sper sa-ti fie de ajutor... si btw nu te mai astepta la ajutor cand e vorba de chestii pe bani... ca e fomica mare in Romania cu toate ca cica asta ar fi un forum de help ) Cheers Link to comment Share on other sites More sharing options...
KambinatoR Posted January 25, 2012 Author Share Posted January 25, 2012 Alternative exista clar... Prima varianta mai neortodoxa... este urmatoarea... Te duci la editare produs in BO si debifezi disponibil pentru comandă arată preț si bifezi numai online (nu se vinde în magazin) dupa care te duci si modifici din traduceri COMANDA PRIN TELEFON ... si o sa-ti apar textul asta.... sau modifici in modulul de produse in loc text sa-ti apara o imagine bla bla Asta e o varianta simpla daca nu iti trebuie chestia cu numai online... 2. Nu am cunostinte solide de php dar poti adauga un camp nou... te duci in phpmyadmin si adauga la ps_product un camp nou sub linia online_only dupa care trebuie sa modifici cateva fisiere ca sa iti apara campul asta in BO sub numai online eu am incercat si mi-a mers... recomand backup inainte sa te apuci Daca nu ai nici tu cunostinte ... fa cum am facut eu pana acum in toate modificarile ... folosesti google chrome.. si dai inspectare element cand vrei sa vezi legaturile )) cel putin la mine functioneaza Cam asta ar fi sper sa-ti fie de ajutor... si btw nu te mai astepta la ajutor cand e vorba de chestii pe bani... ca e fomica mare in Romania cu toate ca cica asta ar fi un forum de help ) Cheers Scuze abia acum am citit, iti multumesc mult pentru hint-uri Incerc si scriu aici daca mi-a iesit! Merci inca odata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts