Jump to content

Resimdeki Modülden Ariyorum ? Soru Cevap

Recommended Posts

• 2 weeks later...

iletişim php için çok sayıda kod bulabilirsiniz. Onu yazmaya gerek yok

fancybox için ise

ekte bir dosya attım orada resimler var linklere resim değilde iletisim.php ye link vermeniz yeterli.

Bunu prestashop a entegre etme ise

Header.tpl ye

scrip leri yazmanız yeterli

http://presta.gozdesm.com/demo12/ burada giriş buna örnektir.

jquery.fancybox-1.3.4.zip

Teşekkür ederim gozdesm deneyeceğim , biraz zor olacak ama. birde o örnek sitede bunla ilgili birşey göremedim ? ayrıca sitedeki dil seçeneklerinde ingilizceye tıklayınca ürün içerikleri yazmıyor sadece ana panellerin dili değişiyor , benim sitemdede öyle , yabancı ülkelerdende müşterilerimiz var ama türkçede tüm bilgiler yabancı dilde yok sıfır bununda bi yolu yokmudur.

Yani içerikleride yabancı dille girmemiz gerekcek ve girerizde o nasıl olucak??

Çağlar bu modül sorununu hallettik , bize lazım olan yine jawayla pencere açılıcak ürün resmi açılır gibi , lakin içinde video olacak , buna örnek bir çok site var , site ana sayfasında videoların resim hali olucak en fazla 3 tane , tıklandığında video gösterimi yapıcak. bunun için bir modul ariyorum oldugunu söylediler.

Çağlar bu modül sorununu hallettik , bize lazım olan yine jawayla pencere açılıcak ürün resmi açılır gibi , lakin içinde video olacak , buna örnek bir çok site var , site ana sayfasında videoların resim hali olucak en fazla 3 tane , tıklandığında video gösterimi yapıcak. bunun için bir modul ariyorum oldugunu söylediler.

Profilinizde yer alan yahoo adresine mesaj attım.

Detaylı e-mailin çin teşekkür ederim Çağlar , şu aşamada o nitelikte bi modül ekstra olur bana. Sadece 3 adet videomu youtube linkimle yayınlamak istiyorum , ama tabi diğer player sitelerininde olması ve o bahsettiğin tüm özellikler tam bir video modülünü lansediyor , sahip olmak isterdim tabiki.

Sık kullanılan listemdesin.

Basit bir Txt Modülü yükledim içine youtube linklerini gömdüm , gören video modülü saniyor. sayfa içinde gösteriyor videoyu. epey amatör ama şimdilik iş görüyor. popup yok tabi.

Ben tşk ederim.

Prestashop'ta fancybox css ve scriptleri tanımlı. Üstüne cila çekmek için isterseniz fancy box ya da thickbox ile videoları popup'ta da gösterebilirsiniz.

Örnek olarak http://fancybox.net/ adresindeki youtube (iframe) den esinlenebilirsiniz.

İyi çalışmalar :)

EVET çağlar aslında tam istediğim buydu ;)http://fancybox.net ten indirdim modül gibi direk hosta atsam editlenebilirmi acaba.çokmu uçtuk.

İndirdiğiniz dosyada bir örnek dosya göreceksiniz. Oradan ilgili ayarları alarak kullanabilirsiniz. Header'a ilgili css ve js dosyalarını link vermeyi ve bu dosyaları hosta atmayı unutmayın.

Başka bir forumdan bir arkadaş tekli video olanını 1.4 uyumlu hale editleyip verdi , saol çağlar , şimdilik işimi görür gibi. Başka bir firma ana sayfa üzerinde 20 ye yakın bu şekilde video istiyor , olmazsa onları sana yönlendirirm ,net cevap versinler sonra.

• Create New...