looserjack Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 arkadaşlar resimdeki modülde sol taraftaki butona tıklandığında ajax ile ortadaki menü açılıyor. Müşteriler sorularını sorabiliyorlar. Prestada buna benzer modüller var mıdır? tşkler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulent344 Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 buna benzer bi modulle karsılasmadım ama iletişim tarafını bile janjanlı biseyler yaparsan buna benzer ama solda acılan gormedim ben yapılabilirmi yapılır ama gercekten ugrasmak lazım Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Herşeye para vermek gereksiz bence. googleden php iletişim formu aratın veya kendiniz anlıyorsanız bunu yapın ve adını ör: iletisim.php verin ve "fancybox" ile bunu yapın hepsi bu kadar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 Ne kadar güzel özetlemişsin gozdesm bunu bize göre indirgiyebilirmisin kardeş ? yada buna benzer modül varmıdır , prestanın modüllerinde de rastlamadım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 iletişim php için çok sayıda kod bulabilirsiniz. Onu yazmaya gerek yok fancybox için ise ekte bir dosya attım orada resimler var linklere resim değilde iletisim.php ye link vermeniz yeterli. Bunu prestashop a entegre etme ise Header.tpl ye scrip leri yazmanız yeterli http://presta.gozdesm.com/demo12/ burada giriş buna örnektir. jquery.fancybox-1.3.4.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted January 24, 2012 Author Share Posted January 24, 2012 Teşekkür ederim gozdesm deneyeceğim , biraz zor olacak ama. birde o örnek sitede bunla ilgili birşey göremedim ? ayrıca sitedeki dil seçeneklerinde ingilizceye tıklayınca ürün içerikleri yazmıyor sadece ana panellerin dili değişiyor , benim sitemdede öyle , yabancı ülkelerdende müşterilerimiz var ama türkçede tüm bilgiler yabancı dilde yok sıfır bununda bi yolu yokmudur. Yani içerikleride yabancı dille girmemiz gerekcek ve girerizde o nasıl olucak?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 dil için ürünü eklerken yazı yazılan yerlerde dil bayrağı var orayı tıklayın ing. bayrağını seçin ve bilgileri ing. olarak girin Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted January 25, 2012 Author Share Posted January 25, 2012 evet dostum farkettim o ekranı , daha önce görememişiz , tek tek çeviri yapılıcak şimdi. tşk ederim. şu yukarıdaki olay biraz zor ama , denedim bi kaç hamlede olmadı gibi , yine deniyicem , herhangi bi iletişim php kodu olur diyorsun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Merhaba, Prestastore'da modül tasarımcısıyım. Böyle bir modülü Paypal üzerinden ödenmesi şartıyla $50'a yapabilirim. Ayrıntılar için lütfen özel mesaj atınız. İyi çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted January 29, 2012 Author Share Posted January 29, 2012 Çağlar bu modül sorununu hallettik , bize lazım olan yine jawayla pencere açılıcak ürün resmi açılır gibi , lakin içinde video olacak , buna örnek bir çok site var , site ana sayfasında videoların resim hali olucak en fazla 3 tane , tıklandığında video gösterimi yapıcak. bunun için bir modul ariyorum oldugunu söylediler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Çağlar bu modül sorununu hallettik , bize lazım olan yine jawayla pencere açılıcak ürün resmi açılır gibi , lakin içinde video olacak , buna örnek bir çok site var , site ana sayfasında videoların resim hali olucak en fazla 3 tane , tıklandığında video gösterimi yapıcak. bunun için bir modul ariyorum oldugunu söylediler. Profilinizde yer alan yahoo adresine mesaj attım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted February 5, 2012 Author Share Posted February 5, 2012 Detaylı e-mailin çin teşekkür ederim Çağlar , şu aşamada o nitelikte bi modül ekstra olur bana. Sadece 3 adet videomu youtube linkimle yayınlamak istiyorum , ama tabi diğer player sitelerininde olması ve o bahsettiğin tüm özellikler tam bir video modülünü lansediyor , sahip olmak isterdim tabiki. Sık kullanılan listemdesin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Belki BO>Tools>CMS altından basit bir HTML ile istediğiniz sayfayı yapmak işinizi görebilir. Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted February 5, 2012 Author Share Posted February 5, 2012 Basit bir Txt Modülü yükledim içine youtube linklerini gömdüm , gören video modülü saniyor. sayfa içinde gösteriyor videoyu. epey amatör ama şimdilik iş görüyor. popup yok tabi. Ben tşk ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Basit bir Txt Modülü yükledim içine youtube linklerini gömdüm , gören video modülü saniyor. sayfa içinde gösteriyor videoyu. epey amatör ama şimdilik iş görüyor. popup yok tabi. Ben tşk ederim. Prestashop'ta fancybox css ve scriptleri tanımlı. Üstüne cila çekmek için isterseniz fancy box ya da thickbox ile videoları popup'ta da gösterebilirsiniz. Örnek olarak http://fancybox.net/ adresindeki youtube (iframe) den esinlenebilirsiniz. İyi çalışmalar Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted February 8, 2012 Author Share Posted February 8, 2012 EVET çağlar aslında tam istediğim buydu http://fancybox.net ten indirdim modül gibi direk hosta atsam editlenebilirmi acaba.çokmu uçtuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 EVET çağlar aslında tam istediğim buydu http://fancybox.net ten indirdim modül gibi direk hosta atsam editlenebilirmi acaba.çokmu uçtuk. İndirdiğiniz dosyada bir örnek dosya göreceksiniz. Oradan ilgili ayarları alarak kullanabilirsiniz. Header'a ilgili css ve js dosyalarını link vermeyi ve bu dosyaları hosta atmayı unutmayın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted February 10, 2012 Author Share Posted February 10, 2012 Modulese attım görmedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Modulese attım görmedi. O sayfadan indirdiğiniz modül değil. Oradan ancak ilgili html'leri alarak bir sayfa oluşturabilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted February 12, 2012 Author Share Posted February 12, 2012 evet anladım olayı şimdi çağlar , ana sayfamda 3 adet alt alta video var , sadece tıklandığında popup gösterim istedik ama bu fancybox zorladı biraz.ben kolay editlenebilir sanmıştım. ilgine tşkler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Daha önce söylediğim gibi $50 a bunu modül haline getirebilirim. Ya da $20'a sayfanızda fancybox için ilgili değişikliği yapabilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted February 12, 2012 Author Share Posted February 12, 2012 Başka bir forumdan bir arkadaş tekli video olanını 1.4 uyumlu hale editleyip verdi , saol çağlar , şimdilik işimi görür gibi. Başka bir firma ana sayfa üzerinde 20 ye yakın bu şekilde video istiyor , olmazsa onları sana yönlendirirm ,net cevap versinler sonra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts