tamer Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 (edited) Ana sayfada Gisterilen Seçilmiş Ürünler Bloğunu ne yaptıysam düzeltemiyorum.. Eski Sürümlerden yeni sürümlerden o modülü tekrar attım ama aynı www.yataganelaletleri.com (Kesinlikle Reklam Değildir) Bana Yardımcı Olacak Arkadaş Çıkarmı Edited January 3, 2012 by tamer (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamer Posted January 3, 2012 Author Share Posted January 3, 2012 Ana sayfada Gisterilen Seçilmiş Ürünler Bloğunu ne yaptıysam düzeltemiyorum.. Eski Sürümlerden yeni sürümlerden o modülü tekrar attım ama aynı www.yataganelaletleri.com (Kesinlikle Reklam Değildir) Bana Yardımcı Olacak Arkadaş Çıkarmı Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Seçilmiş ürünlerden kastınız nedir, tam olarak ne yapmak istiyorsunuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Sanırım sorun düzelmiş. Nasıl düzelttiğinizi de yazarak konu başlığını "ÇÖZÜLDÜ" ye çevirirseniz seviniriz. İyi çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts