pcrlx Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Salutaream o problema cu traducerea pt mail.. Nu ma lasa la mail/ro sa o schimb nici in ruptu capuluiSi nici sa o sterg sau sa ii schimb CHMOD pe 777 Oare care ii problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ginno Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 sigur este de la hosu tau ... nu de la ps Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalinu Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 si eu am aceeasi problema...nu pot modifica permisiunile ptr folderul mail/ro si nici sa-l sterg...aveti vreo solutie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcrlx Posted March 17, 2009 Author Share Posted March 17, 2009 Eu am vorbit cu cei de la host si m-au rezolvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor99 Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Contactati furnizorul de host ... Multi au probleme din aceasta cauza ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamica Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Acest fenomen prin care nu poti sterge sau modifica un fisier sau folder apare datorita unor erori de FTP, si anume fisierul sau folderul capata in mod eronat ca user nobody si astfel numai merge sters sau modificat. Ca solutie rapida este sa redenumiti folderul respectiv cu ceva de genul 1111 si sa creati un nou folder cu numele corect si care sa contina fisierele necesareInfinity IT te rog nu mai posta fara sa spui nimic, daca o faci doar pentru a spori numarul de posturi risti un ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Ge Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Banu-i ochiul dracului.FYI, LoveLife, ia uite ce scrie in prima pagina a forumului: Please note that PrestaShop Community sections are largely self-moderated. Mai e cineva care ii duce dorul lui Hitler?Amintiti-va! Aici este un forum. Nu va mai luati asa in serios.Crezi ca l-ar ajuta la ceva sa aiba un numar mare de posturi proaste?Daca ce zice el este gresit, corecteaza-l.El invata si tu ai o imagine buna.Si faci posturi bune.Si mai invata si altii.Si e pace pe pamant.Sanatate si virtute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts