jirik0201 Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 zdravím vás, mám dvě skupiny atributů barva 1 a barva 2. když chci zobrazit barvy u zboží z obou těchto skupin, tak nemůžu, protože v kombinacích u zboží si můžu vybrat pouze jednu skupinu atributů. prosím, neví někdo jak zobrazit více barev ze skupin atributů u zboží ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Při přidávání atributu tam navol obě skupiny. To je samé jako když někdo přidává tričko zelené a velikost XL. Čili pokud produkt existuje v jedné i ve druhé barvě zároveň, musíš tam všechny nadefinovat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted January 4, 2012 Author Share Posted January 4, 2012 já to mám jinak. jsou názvy atributů podlaha a strop. pod podlahou mám nadefinované barvy bílá, modrá. u stropu mám žlutá, zelená. dám je do kombinací a u zboží se mi zobrazí výběr podlaha - bílá nebo modrá a pod tím výběr strop - žlutá nebo zelená. problém mám v tom, že můžu zobrazit u zboží barvy jen od jednoho názvu z atributů a já potřebuji zobrazit barvy s nadpisem jako je název skupiny atibutů od všech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Jo tydle vidle. Ale to myslím, že asi tak jednoduché nebude. Zkusil bych modul atribute wizzard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts