Radek100 Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Zdravím, existuje nějaká možnost začít v novém roce faktury od čísla 1? Zřejmě má presta napojené číslo faktury na id číslo objednávky v databazi, což znamená, že když změním prefix na 2012 pokračuje dál číslo objednávky na základě posledního čísla v minulém roce. Ale pro účto by bylo fajn, kdyby to začlo od jedničky. Má někdo s tímhle zkušenost? Předem díky moc Zkoušel jsem ještě v BO - Orders - Invoices změnit kromě prefixu taky číslo faktury na 1, ale píše mi to, že číslo faktury musí být vyšší než bylo poslední číslo faktury minulý rok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polka Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Staci zadat do cislovani faktur od noveho roku napr. 20120001. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek100 Posted January 3, 2012 Author Share Posted January 3, 2012 Nechápu jak mě tak jednoduchá věc nemohla napadnout hned :-), to bude tim, že jsem měl ten rok v prefixu a ne v číslech faktur... Díky :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts