mildoriel Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 In legatura cu modulul zilei de nastere, am cateva intrebari: - desi e activat, mie nu mi-a trimis niciun email - am citit pe undeva ca ar trimite numai daca ai o comanda valida. este adevarat? - cum sa il fac sa trimita email cu o zi sau 2 inainte de ziua de nastere? - cate zile e valid voucherul - pe undeva imi spune ca trebuie sa setez o "regula CRON". m-am uitat in fisierul cron, dar nu imi spune nimic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 pentru a trmite mai trebuie sa ai cateva module active, si configurate cum trebuie Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinstan Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 (edited) Pasi pentru a trimite automat mail de ziua clientilor: 1) Upload + instalare modul "birthday present" (aici poti seta valoarea voucherului si comanda minima pentru care se aplica, voucherul este valabil 1 an de zile) 2) Upload + instalare modul "Crontab" 3) Deschizi modulul "birthday present" si copiezi linkul de sub optiunea "active". Link-ul ar trebui sa arate cam asa: http://www.numelesiteuluitau.ro/modules/birthdaypresent/cron.php 4) Deschizi modulul "Crontab" si la sectiunea "Add a job" adaugi link-ul de la pasul 3 si setezi cand vrei sa se activeze automat (eu am "Daily Midnight". 5) Apesi Save si asta a fost. Edited June 25, 2012 by alinstan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts