glumik Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Ahoj, zoufale sháním pomoc - eshop mám již téměř nastavený, všechno potřebné se mi podařilo zprovoznit, ale od určité chvíle (bohužel nevím jaké) přestala fungovat záložka platby - kdykoliv na ní kliknu tak se minačte pouze prázdná stránka. Neví někdo co by to mohlo způsobovat, případně jak bych mohl tento problém odstranit? Předem děkuji za tipy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
besty Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Ahoj. Mně zase přestala fungovat záložka "Modules". Snažím se přijít na to proč. Zatím bez výsledku . Prestashop v. 1.4.6.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mireka Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Obvykle tuto nefunkčnost způsobuje nainstalování modulu, který není pro danou verzi prestashopu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Pokud jste se nehrabali v core souborech na FTP, bude chyba s nekompatibilitou některého z modulů, které jste v naposled instalovali. Zkuste postupně všechny vypínat zapínat, kde se chyba projeví. Co se týče nenačtení stránky modules, řekl bych že někdo editovat module.php... v classes nebo override. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts