flooster Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Dobrý den, po prolezení celého fora a nainstalovaní několika modulů na export produktů zakládám ze zoufalství nové téma. Mám nyní 2 relativně "funkční" moduly: 1. Export in CSV od prestahost.cz - problém s obrázky. Obázky produktů to pojmenuje jinak než je tomu ve složce img/p ve zdrojovém eshopu. Např. obrázek img/p/1/4/0/140.jpg je zdrojový a csv soubor ho označí jako p/99-140.jpg - tudíž nelze použít 2. je Moussiq ten vyexportuje linky obrázků správně, ale pro změnu nemohu přijít na to jak rozdělit jednotlivé sloupe - po otevření v Numbers (OpenOffice, Excel) jsou všechny parametry nahuštěny v jednom sloupci a oddělené ",". Nemáte někdo FUNKČNÍ modul pro export zboží pro PS 1.4 ? Děkuji moooc Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter_m Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 nemozes sem pripoijit ten modul Moussiq - Export tool for all comparison shopping services nejako ho nemozem stiahnut z http://prestashop-module.de Link to comment Share on other sites More sharing options...
flooster Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 Tady je ten modul. moussiq.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter_m Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 dik, je to najnovsia verzia ? nejako mi nejde stiahnut ten modul z ich stranok chyba tam link na download vid.obr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepocero Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 dik, je to najnovsia verzia ? nejako mi nejde stiahnut ten modul z ich stranok chyba tam link na download vid.obr. Odkaz na stiahnutie zaslané poštou. Prepáč, ja používam Google Translator. Check your mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts