maniacus Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 prestashop 1.3.1 TR versiyonunu kurdum ama bir türlü admin panele login olamıyorum. plesk kontrol panelinden girip ps_employee tablosundaki şifreyi de değiştirdim ama olmuyor. yardım edin, nedendir? forumda bulup okudum işe yaramadı? http://www.prestashop.com/forums/topic/15431-admin-sifresini-kaybettim/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniacus Posted December 29, 2011 Author Share Posted December 29, 2011 prestashop 1.4.0.17 türkçe versiyonunu kurdum ama ne yaparsam yapayım admin panele login olamadım. neyi hatalı yapıyorum? standart işlemlerin dışına çıkmadım, yok mu yardım edecek biri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 e-posta ve şifre giriğin zaman bilgiler yanlış hatasımı alıyorsunuz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 yukarda anlattığım sebeten dolayı giril yapamadınızı düşürek . şöyle bir reset atma yönteminden bahsedeyim. admin şifresini veritabanından değiştirme için şu adımları uygulayın. dizindeki dosyayı açınız /config/settings.inc.php, cookie key şifresini koylayayınız:örnek olarak zhNXco9AkmOMkXSA1UJvRLT0oy1K0bImRwhAjXHdIVexfO18ZyFzwsLL http://www.md5.fr/ adresine gidiniz. burdaki alana koyladınızı cookie key i yazınız ve sonuna 8 karekterli yeni şifrenizi yazınız. :zhNXco9AkmOMkXSA1UJvRLT0oy1K0bImRwhAjXHdIVexfO18ZyFzwsLLyeni şifre oluştur deyin ve oluturulan yeni şifreyi.. phpmy adminden veritabnınızda bulunanps_employee. tablosunun passwd sütününa ekleyin. şifreniz değişmiştir. giriş yapabilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniacus Posted December 30, 2011 Author Share Posted December 30, 2011 md5 sitesini denedim ondan sonra buraya yazdım. hatta invertus_passwd_reseter.php diye bir şifre reset programı var onu da denedim ama olmadı. admin login sayfasına girip bilgileri giriyorum ama beni tekrar login.php sayfasına yönlendiriyor. farklı 3 versiyonu kurdum hepsinde aynı sorun. acaba yetkisel bir problem mi? delircem, herşeyi denedim olmuyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 o zaman sunucnuz windows sunucudur hatanın kaynağı o olabilir çünkü windowslarda pathlerde sorun oluyor. sunucnuz windowsmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Merhaba; Aşağıdaki kodu admin/index.php dosyasının en altına yazıp çalıştırabilir misiniz ? <? print_r($_SESSION); ?> Ortaya çıkan kodları burada yayınlamadan önce içinden site adını siliniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts