arekpawlicki Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Zapraszam do obejrzenia mojego sklepu i-kartony.pl zbudowanego jeszcze na Prestashop 1.3. Można tam kupić różnego rodzaju artykuły do pakowania i wysyłki ale głównym asortymentem są opakowania i kartony tekturowe produkowane przez firmę Igopak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scholl Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 dość fajnie mimo kilku niedociągnięć. Np.: opis polecanych artykułów nachodzina zdjęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arekpawlicki Posted January 8, 2012 Author Share Posted January 8, 2012 dość fajnie mimo kilku niedociągnięć. Np.: opis polecanych artykułów nachodzina zdjęcia. Dzięki za dobre słowo:) Z tym nachodzeniem faktycznie - wiem i muszę to zmienić choć denerwuje mnie fakt że jak zwiększam marginesy albo zmniejszam ilość wyświetlanych znaków dla opisu, żeby w Firefoxie było ok, to znów w IE jest zbyt dużo pustej przestrzeni. Muszę wybrać jakiś kompromis. Zapraszam do kolejnego podglądu strony bo ostatnio trochę pozmieniałem - fajnie udało mi się zrobić link do pełnego rozmiaru zdjęcia na stronie produktu - tutaj. Teraz pracuję nad nowym, innym sklepem już na Prescie 1.4 i tam też zastosowałem sporo przeróbek i poprawek - jak skończę to podam link i chętnie przyjmę wszelkie uwagi - dodam że jestem amatorem i samoukiem:) Jeszcze raz dzięki i pozdo! Arek Link to comment Share on other sites More sharing options...
agaaata Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 (edited) Fajne produkty oraz dobrze zrobiona strona. Napewno niejeden karton można by było z niego wybrać do zapakowania przesyłki. Edited January 7, 2014 by agaaata (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Sklep czysty i przejrzysty, jednakże posty tutaj pachną mi seo pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts