glsnkb Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 BO dan baktığım zaman database dosyalarım psd_ olarak görünüyor. Fakat database ime phpmayadmin den baktığım zaman psd ile başlamayan bir sürü başka dosyalar da var. Daha önce wordpress kurmuştum ona ait olduğunu düşündüğüm database dosyalarını silmiştim ama emin olamadığım bu dosyaları silmeye korkuyorum. Daha acemi olduğum zamanlarda kurduğum için şimdi sitemde bir yere geldiği için oynamaya korkuyorum. psd ile başlamayan tabloları silersem bir sorunum olurmu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Merhaba; Sizin dosya olarak isimlendirdiğiniz şey bin/mysql/data klasöründeki dosyalar mı, yoksa phpmyadmin arayüzünden gördüğünüz tablolar mı ? Onu anlatabilirseniz yardımcı olacağım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glsnkb Posted January 1, 2012 Author Share Posted January 1, 2012 Dosyalar dediğim şey phpmydamin de gördüğüm psd_ ile başlamayan tablolar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Merhaba; Silmek istediğiniz tabloları yazarsanız prestashop'a ait olup olmadığını kontrol edebiliriz. Veya aynı versiyondan standart bir prestashop kurup, iki veri tabanını kıyaslayabilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glsnkb Posted January 2, 2012 Author Share Posted January 2, 2012 Versiyonum 1.4.6.2 yani son versiyon. Tabloları da görmeniz için printscreen yaptım. gördüğünüz gibi psd ile başlayan tabloların üstünde bayağı bir tablo var. Prestashopa mı ait yoksa daha önce yüklediğim wordpressemi ait olduklarını bilemediğim için silmedim. Wordpress in tablolarını silmiştim ancak bunlardan emin olamadığım için silmedim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glsnkb Posted January 13, 2012 Author Share Posted January 13, 2012 Yardım eden yokmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Yardım eden yokmu? Tabloları çok feci karıştırmışsınız. Ön eki olmayan prestashop tabloları var ama sanırım bir destek sistemi de yüklenmiş. "psd_" ile başlayanlar prestashop ama diğerleri ortaya karışık olmuş. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glsnkb Posted January 15, 2012 Author Share Posted January 15, 2012 psd ile başlamayan tüm tabloları sildim, şuana kadar da bir sorun olmadı. Sanırım daha önce yüklediğim oscommerce ait di onlar. Acemi olduğum için ozamanlar veritabanını hep aynı kullanmışım boşaltmadan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts