glsnkb Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Daha önce var olmayan sorun, çevirilerden email şablonlarının renklerini html bölümünden editledim. Tüm mailler düzgün çalışıyorken şimdi order conf.html olan yani sipariş mailinde içeriğinde hem kayma var hemde mail başlığı ingilizce yani Order Confirmation olarak gelmeye başladı. Order status bölümünden baktığımda Siparişiniz olarak türkçeleştirilmiş durumda. ÇEvirilerdeki başlıkta da keza aynı. Eski yedeklerimden dosyamı geri yükledim bu sefer fatura kayması gitti ama başlık hala ingilizce. Ne denediysem olmadı..... Forumu karıştırdım ingilizce topluluğunda mail html dosyanız bozuktur diyorlar ama yeni presta sürümünden denemdim yine olmadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantina Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Back Office Orders Statuses kısmına gelip e-posta konularını buradaki dosyalar üzerinden düzenlemeyi deneyin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 mails/tr/lang.php doyası içinden kontrol edermsiniz. mail konuları orda barındırılıyor. kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulent344 Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 BOYLE DEDİLER Merhaba, Bu durumun sunucuyla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır, sunucuda herhangi bir veritabanı sorunu oluşmamıştır. Veritabanınızı ve script ayarlarınızı kontrol etmenizi öneririm. İyi Çalışmalar, ....... Hosting Internet Hizmetleri Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulent344 Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 hepsini tr dosyasına attım kayıt oldum oldu sizde denermisiniz veya baska bir hatada bulursanız soylerseniz sevinirim iyi günler Link to comment Share on other sites More sharing options...
glsnkb Posted January 1, 2012 Author Share Posted January 1, 2012 lang.php dosyasında türkçe olarak çevrilmiş. Order status zaten doğruydu. Yaptığım tek şey translate den mail dosyalarının rengini değiştirmek olmuştu. Yedeğimden eski dosyaları geri yükledim ama hata hala devam ediyor, hem mail adı ingilizce geliyor hemde içindeki ürün adı kısmı sağa doğrı kayık çıkıyor lütfen acil yardım. ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts