constantina Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Merhaba, Mağazamın mail dosyalarının çevirisini yaparken bazılarının subject kısmını düzenleyemediğimi gördüm. Düzenleyemediğim maillerde subject kısmının olması gereken yerde şu yazıyor: No Subject was found for ..., or subject is generated in database. Bu tip dosyaların konu kısmını düzenlemek için ne yapmam gerekir? Herkese iyi çalışmalar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantina Posted December 26, 2011 Author Share Posted December 26, 2011 Tekrar merhaba arkadaşlar, Sorunumun çözümünü İngilizce forumda buldum. Çözümü yazıyorum, umarım ileride bu sorunu yaşayıp da yabancı dillerdeki forumlarda araştırma yapma imkanı olmayan arkadaşlara yardımcı olur. Mail template'lerinizin konusunu değiştiremiyor ve No Subject was found for ..., or subject is generated in database yazısını görüyorsanız, Back Office Orders Statuses kısmına gelip e-posta konularını buradaki dosyalar üzerinden düzenleyin. İyi çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Merhaba; Kendi cevabınızı vermişsiniz. Teşekkürler. Evet bu konu başlıkları aslında sipariş durumlarının başlıklarıdır. Dediğiniz yerden düzeltiliyor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts