Ng3 Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Merhaba arkadaşlar günlerdir aşamadığım prestashop 2. adım sorunumu size sorayım dedim aşağıda resimde gördüğünüz kısmı [ Var Olan Dosyalar ve Yeni Dosyaları Oluşturmak İçin İzinler Verildi ] geçemiyorum bunun sebebi nedir bilmiyorum host firmam isimtescil firmam ile de görüştm fakat onlarda bir çözüm bulamadı çeşitli versiyonları denedim ama sadece 1.4.0.1 versiyonunu kurabildim ama bu versiyonda da ücretsiz tema seçeneği neredeyse yok denecek kadar az bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim iyi çalışmalar. Prestashop 1.3.1 TR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Merhaba; Öncelikle bu dosya orjinal değil. İndirdiğiniz yer prestashop.com olmalıydı. Komik çeviri sizi yanıltmış. Aslında şöyle çevrilmeliydi "Dosya oluşturmaya yetkiniz yok" Sorunu açarsak php dilinde bazı dosya fonksiyonları vardır. (touch, fwrite, fputs, filetime v.s.) sizin hostta bunlar kapalı. Bu fonksiyonlar kurulum için gerekli, kurduktan sonra da gereklidir. Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Merhaba arkadaşlar günlerdir aşamadığım prestashop 2. adım sorunumu size sorayım dedim aşağıda resimde gördüğünüz kısmı [ Var Olan Dosyalar ve Yeni Dosyaları Oluşturmak İçin İzinler Verildi ] geçemiyorum bunun sebebi nedir bilmiyorum host firmam isimtescil firmam ile de görüştm fakat onlarda bir çözüm bulamadı çeşitli versiyonları denedim ama sadece 1.4.0.1 versiyonunu kurabildim ama bu versiyonda da ücretsiz tema seçeneği neredeyse yok denecek kadar az bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim iyi çalışmalar. Prestashop 1.3.1 TR isim tescil kendileride prestashop kurup teslim etmişti bir iki kişiye öyle hatırlıyorum. sadece kurdurup gelenler oldu. birdaha görüş istersen onlar kuruyorlar. bu sorunu şöylede çözebilirsin. localhostunda prestashop'u kurup onu hosta taşıyabilirsin veritabanıyla beraber . o zaman çok büyük bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts