looserjack Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 arkadaşlar 3 resim ekleyeceğim , resimlerden birisi iletişim ekranından 2. cisi seo - url ekranındanki index.php den 3. cüsüde sitemin ana sayfası title görüntüsü. Ne kadar saçmadırki title resmine bakınız. iletişim ekranındaki meta tag ile seo-url ekranındaki meta tagları birleştiriyor aralarınada -- işareti koyuyor. Google aramalarımda ise böyle çıkmıyor. Sadece doktorumuzun basitçe ismi çıkıyor Bi ara düzeltebilmiştim ve arama sonuçlarında hemen etkisini gösterdi. Sonradan yine böyle oldu title. bu nasıl çözülür ? birisi silsem e-posta ve mağaza ismi boş kalacak. diğerini silsek SEO-URL boş kalacak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Selam Hocam index.php için sayfa başlığı bölümüne sadece ana sayfa yaz yeter. Çünkü sadece ana sayfada görünecek. Bu arada yapılan değişiklikler Google sonuçlarında hemen görünmez. Minimum 20 dakika Maksimum 8 gün Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted December 22, 2011 Author Share Posted December 22, 2011 Anladım ama o zaman istediğim başlığa ulaşamıyorumki. Benim istediğim her sayfa titlemde Dr. ... .... Bitkisel ürünler Resmi Web sitesi. yazsın.. Bunu tutturamadık bir türlü. Şayet index.php sadece ana sayfada ise vede etkisiz ise ona doktorun ismini yazıp iletişim kısmındakinede geri kalanını yazsam olur heralde. Presta araya birde --- işaretini ekliyor. Bu arada hocam ben ameliyattan çıktım kafa göz sarılı uyku yok ağrılardan bu kafayla bin konu açabilirim senin uykusuzluğun nedir.her yerde aktifsin maşşalh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted December 22, 2011 Author Share Posted December 22, 2011 SEO-URL deki index.php yi tamamen boş bırakıp iletişim ekranındaki kısma hepsini yazdım. Bakalım belki böyle düzelir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Bu arada hocam ben ameliyattan çıktım kafa göz sarılı uyku yok ağrılardan bu kafayla bin konu açabilirim senin uykusuzluğun nedir.her yerde aktifsin maşşalh. Hocam çok geçmiş olsun. Hiç haberim olmadı. Merak ettim. Şimdi arayayım dedim ama rahatsız etmemek için vazgeçtim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
looserjack Posted December 22, 2011 Author Share Posted December 22, 2011 Saolasın hocam iyiyim eksik olma ; Yarın dikişleri aldırmaya gidicem bakalım ayaklandım artık.ilk zamanlar biraz sıkıntıydı.Şimdi iyiyim allaha şükür. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts