danny12 Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Dobrý den, chci se zeptat jak, nebo přesně kde změnit velikost obrázku které se zobrazují na hlavní straně při zapnutém modulu Doporučené zboží. viz sreen Když jsou zapnuté pouze 3 doporučené produkty zobrazují se dobře vedle sebe, chtěl bych u nich akorát změnit ten obrázek náhledový. No ale jakmile zapnu 6 produktu, uplně se to rozhodí a nezobrazují se vedle sebe. VYčetl jsem že se upravy dělaji v global.css ale nevím přesně co a jak změnit. díky za rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Bude tam někde třeba odmazat zřejmě float:left, když dáš odkaz na web, budu chytřejší. A nebo pošli do PM login, ti to upravim... to bude pro nás oba daleko rychlejší Link to comment Share on other sites More sharing options...
danny12 Posted December 20, 2011 Author Share Posted December 20, 2011 Takže problém jsem vyřešil, v /modules/homefeatured/homefeatured.tpl V souboru homefeatured.tpl stačí změnit řádek {assign var='nbItemsPerLine' value=[b]4[/b]} na {assign var='nbItemsPerLine' value=[b]3[/b]} Teď bych ještě potřeboval vědět co upravit aby se mi výše uvedené obrázky, zvětšily... ale tak.. aby se mi to zas celé nerozhodilo, nebo změnit tak aby vedle sebe byli 4 kolonky, Zkusil jsem zmenšit tabulku ale také nepomohlo,ty kolonky se zmenšily ale ten obrázek v nich se tomu zmenšení nepřízpusobil tudíš se posune vždy do prava. viz.sreen _____________________________________________________________ #center_column .products_block ul li:hover { background-color: none } #center_column .products_block ul li { float: left; background:white /*url('../img/stred_bg.png') repeat scroll 0 0 transparent*/; width: 176px; height: 225px; border: 1px solid #8d8d8d; margin: 1px; ____________________________________________________________ na ____________________________________________________________ #center_column .products_block ul li:hover { background-color: none } #center_column .products_block ul li { float: left; background:white /*url('../img/stred_bg.png') repeat scroll 0 0 transparent*/; width: 130px; height: 225px; border: 1px solid #8d8d8d; margin: 1px; ___________________________________________________________ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts