totallighting.sk Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 Vopred dakujem za pomoc! Mozno to znie jednoducho, ale ako mam pridat vlastnosti produktov? Standardne je tam iba vyska, vaha, hlbka. Ale ja by som potreboval k nim pridat este napr, patica, svetelne zdroj, vykon, farba svetla... Ak necham napr. pole sirka prazde, zobrazi sa na webe tiez prazdne? Alebo prazdne+cm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
josejumbo Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Vopred dakujem za pomoc! Mozno to znie jednoducho, ale ako mam pridat vlastnosti produktov? Standardne je tam iba vyska, vaha, hlbka. Ale ja by som potreboval k nim pridat este napr, patica, svetelne zdroj, vykon, farba svetla... Ak necham napr. pole sirka prazde, zobrazi sa na webe tiez prazdne? Alebo prazdne+cm? Zkusil bych nastavit atributy zboží, případně založit nové jako délka, šířka, patice, ... najdeš to v Catalog -> Attributes and Groups Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts