simberak Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Zdravíčko, rád bych přidal k ceně na product detailu přidal pomocí nějakého asi scriptu jednoduše Maloobchodní cenu (jakože cena v kamenných obchodech) vypočítanou např. takto: MOC = Cena vč. DPH * 1,6 Ušetříte = MOC - Cena vč. DPH Zkoušel jsem to vymyslet sám, ale php nedávám )) Děkuji za pomoc s tímto hard codem Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 Hledej na foru RRP, ale nevim jestli už to doladili na poslední verzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simberak Posted December 18, 2011 Author Share Posted December 18, 2011 Děkuji Rabbite, některý ty moduly jsem už dřív našel, ale většinou je toho tam zbytečně moc a "Ušetříte" maj dělaný v procentech a ne jako částku... a jestli to funguje na 1.4.5.1 taky nevim ale myslim, že právě ne... Mě by to stačilo fakt jednoduše podle hardcodenout to product .tpl - ale jsem na php nubka )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mireka Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 RRP je funkční i pro verzi 1.4.6.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simberak Posted December 18, 2011 Author Share Posted December 18, 2011 To je super, a nevíš jestli je tam možnost si nastavit aby každá moje cena byla vynásobena např. koeficientem 1.5 a výsledek by byla MO cena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mireka Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 Nevím jestli existuje nějaký modul, který by to uměl, ale samotná presta asi ne. Já ceny upravuji v .csv a pak importuji ke zboží. Dodavatel má MO ceny = Doporučená cena, od té se odvíjí naše nákupní cena a k té si připočítáváme marži a za tu cenu prodáváme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peckac Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 RRP je funkční i pro verzi 1.4.6.2rrp.jpg Nevíte někdo prosím jak to zprovoznit pro prestashop 1.5.5. ? Moc děkuju za odpověď Link to comment Share on other sites More sharing options...
derek4 Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 mne to funguje na 1.5.5 mám návod. Nevíte někdo prosím jak to zprovoznit pro prestashop 1.5.5. ? Moc děkuju za odpověď Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts