grizzly Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Buna, Imi fac momentan un site, magazin online, folosind Prestashop, versiunea 1.4.4.0. In principiu totul merge bine, doar ca nu'mi place cum se incarca paginile(greu). Nu e de la hosting, caci mai am un site, mai simplu ce'i drept, dar care merge foarte bine. Am mai citit ceva pe acest forum, dar nu prea am gasit ceva multumitor. Sper sa gasesc rezolvarea cu dvs. PS: Toate cache-urile din admin sunt activate Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuckiero Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Buna, Imi fac momentan un site, magazin online, folosind Prestashop, versiunea 1.4.4.0. In principiu totul merge bine, doar ca nu'mi place cum se incarca paginile(greu). Nu e de la hosting, caci mai am un site, mai simplu ce'i drept, dar care merge foarte bine. Am mai citit ceva pe acest forum, dar nu prea am gasit ceva multumitor. Sper sa gasesc rezolvarea cu dvs. PS: Toate cache-urile din admin sunt activate Salut, eu tocmai am dat de acest thread, cautand o solutie. Mie mi se incarca foarte greu din cauza a 180 de categorii. Daca vrei sa te asiguri sau sa identifici problema, dezactiveaza pe rand modulele, si vezi dupa fiecare dezactivare, cum se misca. Numai bine, Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted December 16, 2011 Author Share Posted December 16, 2011 Multumesc pentru sfat, o sa incerc. Eu nu am prea multe categorii(vreo 30) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted December 16, 2011 Author Share Posted December 16, 2011 Am dezactivat, blocul de categorii si inca alte 3 blocuri mai putin importante si nimic. Tot greu se misca....Astept alte idei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts