stix_ Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 zdravim, mel bych dva dotazy na kombinace zbozi (presta 1.3.1.1) 1) kdyz nekdo vybere kombinaci sice se prepne fotka ale zaroven zmizi ostatni a musi se pak kliknout na odkaz zobrazit vsechny fotky. poradil by mi nekdo jak to upravit aby se jen preplo na fotku ale zustali zobrazeny vsechny? 2) narazil sem na eshopy kde byl vypis vsech kombinaci v popisu zbozi jako fotka + nazev kombinace, cena a dostupnost a pri kliku na kombinaci se zmenila ve vyberu a zobrazila se fotka. existuje na tohle nejaky modul nebo ho museli mit na zakazku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 EDIT: http://www.presto-changeo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
stix_ Posted December 18, 2011 Author Share Posted December 18, 2011 mozna se spatne divam ale to co potrebuju sem tam nenasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 mozna se spatne divam ale to co potrebuju sem tam nenasel Check it: http://www.presto-changeo.com/en/attribute-modules/34-attribute-wizard-pro.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
stix_ Posted December 18, 2011 Author Share Posted December 18, 2011 jj uz vidim sice sem se na tenhle uz dival ale asi mi to nak uniklo. akorat teda cena celkem vysoka, na to co to vsecko umi v pohode ale na tu jednu vec co z toho vyuziju ja je to dost Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 jj uz vidim sice sem se na tenhle uz dival ale asi mi to nak uniklo. akorat teda cena celkem vysoka, na to co to vsecko umi v pohode ale na tu jednu vec co z toho vyuziju ja je to dost Taky jsem ho potřeboval jen kvůli jedný věci... jenže jinej produkt není Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts