Kemma Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Mohl by mi někdo poradit co znamená viz. obrázek? Nějak tomu nerozumím zdali se jedná o to že navštěvníci něco uloži do nákupního košíku a neprovedou objednávku,tak se to zobrazí v BO " Zákazníci - carts" ? Když jednu z těch položek otevřu tak tam je napsáno napŕ.: Návštěvník - Košík #000171 od 2011-12-12 21:26:38 Zákaznické informace: Návštěvník není registrován: Informace o objednávce: Objednávka není vytvořena pro tento nákupní košík Může mi někdo řict co to konrétně znamená? Díky za odověd Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Přesně tak, to jsou uložené nákupní košíky zákazníků. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemma Posted December 12, 2011 Author Share Posted December 12, 2011 Takže přidali do košiku a nezakoupili? Tak tím pádem nevím proč to teda přidávají, když to nechtějí koupit!! Jen za dnešek tam mám cca 40 položek.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemma Posted December 12, 2011 Author Share Posted December 12, 2011 ASi se jedná o to že se nechtějí registrovat při nákupu když najedou do košiku tak je to automaticky vyzve k registraci... Nechápu ty lidi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Takže přidali do košiku a nezakoupili? Tak tím pádem nevím proč to teda přidávají, když to nechtějí koupit!! Jen za dnešek tam mám cca 40 položek.. Že se třeba příště přihlásí v dokončí objednávku. To je věc, kterou nemůžeš vědět. Ale v DB to zabírá 0,0000000 kb, takže bych to vůbec neřešil. Případně si to můžeš z dlouhé chvíle v DB periodicky mazat, ale... proč Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts