driwer Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 arkadaşlar, ilk açtığım konular ana safyada gözüküyor sorun yok.Ancak yeni kategori ve alt kategori açıp ürün ekleyince onlar ana sayfada gözükmüyor Ürün sayfasında bulunan \"Satışta\" ikonunu görüntüle ve ürün listelemesinde göster siparise izin ver butonlarını seçiyorum ama nafile yeni eklediklerim çıkmıyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
driwer Posted December 14, 2011 Author Share Posted December 14, 2011 arkadaşlar konuyu bilen yokmu ya, lütfen yardım edin yeni ürünler ana sayfada çıkmıyor her kategoriden bir kaç tane görüntü çıkmazmı ana sayfada bilen bir kardesimiz yardim etsin lütfen Allah rızası için Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Merhaba; Yönetim paneli -> Ayarlar -> Performans bölümüne giriniz. force_compile = evet cache = hayır yapıp tekrar deneyiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markal Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Anasayfamızdaki information başlığı altında Legal Notice About us Secure payment Our stores Başlıkları var bunu nereden kontrol edebiliyoruz? Bu bir modulmudur? Baktım bu başlıkta modul yok.. Bunun yerinide içeriğinide değiştirmek istiyorum ama nereden yapabilirim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Merhaba; BlockCMS isimli modülden bunları kontrol edebilirsiniz. Modülün Türkçe çevirisi nasıldır tahmin edemiyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts