JackTheRipper Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Va salut eu folosesc de putin timp prestashop.. l-am instalat fara probleme .. am reusit sa instalez si pachetul pentru limba romana dar in backoffice meniul imi este afisat tot in engleza... m-am uitat la traduceri dar nu am gasit... asa ca v-as ruga sa ma indrumati voi daca se poate! Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
adiba_ro Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Va salut eu folosesc de putin timp prestashop.. l-am instalat fara probleme .. am reusit sa instalez si pachetul pentru limba romana dar in backoffice meniul imi este afisat tot in engleza... m-am uitat la traduceri dar nu am gasit... asa ca v-as ruga sa ma indrumati voi daca se poate! Multumesc Va salut eu folosesc de putin timp prestashop.. l-am instalat fara probleme .. am reusit sa instalez si pachetul pentru limba romana dar in backoffice meniul imi este afisat tot in engleza... m-am uitat la traduceri dar nu am gasit... asa ca v-as ruga sa ma indrumati voi daca se poate! Multumesc In TAB-ul Employees vei gasi sub-tab-urile acelei categorii iar ultimul subtabs este denumit Tabs , apesi pe acesta si vei gasi acolo toate cele ce vrei sa le traduci. Apesi pe editare dupa care faci traducere pentru fiecare in parte. Te rog pune in fata subiectului tau SOLVED sau REZOLVAT ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackTheRipper Posted December 10, 2011 Author Share Posted December 10, 2011 In TAB-ul Employees vei gasi sub-tab-urile acelei categorii iar ultimul subtabs este denumit Tabs , apesi pe acesta si vei gasi acolo toate cele ce vrei sa le traduci. Apesi pe editare dupa care faci traducere pentru fiecare in parte. Te rog pune in fata subiectului tau SOLVED sau REZOLVAT ! Multumesc frumos pentru ajutor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts