SilentCries Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Merhabalar Aktif E-ticaret sitesi olarak kullanmış olduğumuz web adresinde bulunan prestashop e-ticaret sisteminde Sorunlar yaşadığımız için son sürüm'e yükseltmek istedik . ilgili Konuları ve videoları izleyerek uygulamamıza rağmen kurulumu başarı ile gerçekleştiremedik . Kurulumu yaptıkdan sonra admin paneline giriş yaptığı halde sitenin Ana sayfası beyaz ekran olarak kalmaktadır. Kurulumdan yani güncellemeden önce Eski dosyaları full backup alarak yedekledik. Sanıyorum kullanmış olduğumuz Prestashop ilk version Güncellemeye çalıştığımız sürüm ise : v.1.4.6.2 Bu Konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaslar var ise Yardımcı olmalarını rica ediyoruz ilgi ve alakanız için şimdi'den teşekkür ederiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 İki hatanız var diye tahmin ediyorum 1.) Kurulum videosunu izlediğiniz kaynak 2.) Yükseltme için kullandığınız dosyalar Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Merhabalar Aktif E-ticaret sitesi olarak kullanmış olduğumuz web adresinde bulunan prestashop e-ticaret sisteminde Sorunlar yaşadığımız için son sürüm'e yükseltmek istedik . ilgili Konuları ve videoları izleyerek uygulamamıza rağmen kurulumu başarı ile gerçekleştiremedik . Kurulumu yaptıkdan sonra admin paneline giriş yaptığı halde sitenin Ana sayfası beyaz ekran olarak kalmaktadır. Kurulumdan yani güncellemeden önce Eski dosyaları full backup alarak yedekledik. Sanıyorum kullanmış olduğumuz Prestashop ilk version Güncellemeye çalıştığımız sürüm ise : v.1.4.6.2 Bu Konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaslar var ise Yardımcı olmalarını rica ediyoruz ilgi ve alakanız için şimdi'den teşekkür ederiz güncelleme yaparken kullandığınız presta versiyonu önemli değil prestashop sürün güncellenirken eski bütün sürünlere özel sql dosyası barındırır. siteyi güncelledijtan sonra ana sayfa beyaz olmasının %99 nedeni yazma izinlerinin tam verilmemiş olasıdan kaynaklanıyordur. yazma izinlerini kontrol ediniz. ve hata mesajlarını açınız. hata mesajlarını açmak için /config/config.inc.php dosyasını açın 29,30,35 satırdaki değerleri on ve true yapın. kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 prestashop videolu dersler yakında şimdiden 6 saat olmuştur. daha önce görsel eğitim için hazırlamıştım ancak o ücretli idi. şimdikiler güncel ve ücretsiz olacak. bu konuda çok mail alıyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 Beyaz sayfa sorununun http://www.prestashop-tr.com/forum/hata-gosterimini-acmak-bos-sayfa-sorunu-t30.html adresinden çözebilirsiniz. @safa Yüklemedeki kaynak dosyadan bahsetmiştim versiyondan değil. Nereden dosya indirildiğinden bahsediyordum. Ayrıca senin videolarını kastetmedim. Keşke seninki izlense. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 Beyaz sayfa sorununun http://www.prestasho...sorunu-t30.html adresinden çözebilirsiniz. @safa Yüklemedeki kaynak dosyadan bahsetmiştim versiyondan değil. Nereden dosya indirildiğinden bahsediyordum. Ayrıca senin videolarını kastetmedim. Keşke seninki izlense. yok mahmut hocam senin dediğini yanlış anlamadım. eyvallah... grş... Link to comment Share on other sites More sharing options...
specimen Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Safa hocam yardımların için çok teşekkürler.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts