tomcat80 Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Segítséget kérnék! Elfelejtett jelszó esetén a Prestashop emailben kiküldött válasza, ha nem angol nyelven van: http://oldal neve.hu/password.php?token={path_token}&id={id_customer} Nem tartalmaz adatokat, ha angolra állítom működik ahogyan kell: http://oldal neve.hu/en/password-recovery?token=5319c6e3157fa5a08e1fe9569198f02f&id_customer=2 Mi ennek az oka? Hogyan lehet meggyógyítani? Your current prestashop version : 1.4.6.2 Köszönöm előre is a segítséget! Link to comment Share on other sites More sharing options...
szokej Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Kedves Tomcat80! Ugyan ezzel a hibával szembesültem. Tud esetleg valami megoldást? Segítségét előre is köszönöm. Szokej Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 jártam már így egyszer régen. egy tpl-t kellett kicserélni ami a jelszó visszaállításért volt felelős. később megnézem melyik volt pontosan és megírom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 na, megvan, bocsi nem tpl-t kell cserélni, hanem a mails mappában lévő html volt rossz. lényeg: emlékeim szerint az 1.4-es váltáskor sok minden újítás került a shopba, megváltozott a jelszó emlékeztető kódja is. ezt az angol sablon html-ek követték, de a magyar nem. a lényeg, hogy a legfrissebb angol mail sablont (password_query.html) másold át a magyarba, így tegyél egy ellenőrzést. ennek kell a linknél lennie: <a href="{url}">{url}</a> ellentétben a régi verzióval. ha működik, akkor szerintem magyarítsd le a levelet úgyis csak egy két mondat az egész bárki elakadna, skypon felvehet és megcsináljuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAD Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Sziasztok segitségeteket kérném, még sose programoztam, azt se tudom mi fán terem, de mivel nem tudtam belépni a prestashopos c-panelbe és hiába kértem új jelszót emailben, az nem érkezett meg, hát némi utána olvasás útán vettem a bátorságot és hozzáfogtam én. Nem keletett volna , az eredmény az lett, hogy kitöröltem a secure key-y és a pasword-ot a php My Admin- ps_costumer-böl, és a jelszót a ps_employee-böl. Hol hogyan lehett újakat generálni, és mit kell azután csináljak, hogy betudjak lépni? A tárhelyemen 2 oldal van, a tárhely c-paneljébe betudok lépni és FTP-én is tudok csatlakozni, ezért is sikerült a törlés , csak a Prestashopos C-Panelbe nem tudok belépni, hogy új dolgokat töltsek fel. Köszönöm előre is a segitségeteket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferke21 Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Sziasztok segitségeteket kérném, még sose programoztam, azt se tudom mi fán terem, de mivel nem tudtam belépni a prestashopos c-panelbe és hiába kértem új jelszót emailben, az nem érkezett meg, hát némi utána olvasás útán vettem a bátorságot és hozzáfogtam én. Nem keletett volna , az eredmény az lett, hogy kitöröltem a secure key-y és a pasword-ot a php My Admin- ps_costumer-böl, és a jelszót a ps_employee-böl. Hol hogyan lehett újakat generálni, és mit kell azután csináljak, hogy betudjak lépni? A tárhelyemen 2 oldal van, a tárhely c-paneljébe betudok lépni és FTP-én is tudok csatlakozni, ezért is sikerült a törlés , csak a Prestashopos C-Panelbe nem tudok belépni, hogy új dolgokat töltsek fel. Köszönöm előre is a segitségeteket. ************************ Próbálkozz meg ezzel. Az éles prestashop adatbázisában a ps_employee létre kell hozni egy új sort. (insert). Az id_profile sorban a value oszlop mezőjébe beírni egy "1" az id_lang sor value oszlop mezőbe beírni egy "0" a lastname sor value oszlop mezőbe beírni a felhasználó keresztnevét a firstname sor value oszlop mezőbe beírni a felhasználó vezetéknevét az email sor value oszlop mezőbe beírni azt az email cimet, amivel be fog jelentkezni a felhasználó, de be lehet írni bármilyen címet is pl. [email protected] az active sor value mezőbe beírni egy "1" fontos, hogy aktív legyen ez a felhasználó. ********** a fele már megvan**************** Most az éles prestashop könyvtár config->settings.inc.php előkotorjuk a régi jelszó COOKIE_KEY. Ez pedig a "define(‘_COOKIE_KEY_’, ‘DG1g1GLRykdWYbcLg3yqMSctJfqEsDaim6yrquwjrRQooPPNBLfTuwOc’)" sorában van, mégpedig az aláhúzott rész, macskakörmök nélkül!!!!!!!!!! Ezt a részt Ctrl-C Ctrl-V beillesztjük egy txt dokumentumba és a kód végére szóköz nélkül beírunk valamit pl. azt, hogy "jelszo". Az elkészített sornak így kell kinéznie DG1g1GLRykdWYbcLg3yqMSctJfqEsDaim6yrquwjrRQooPPNBLfTuwOcjelszo Ezek után ellátogatunk egy Md5x genráló oldalra. Én ezt ajánlom, én is itt próbálkoztam http://md5x.ru/ A baloldali kis ablakba beillesztjük az elkészített sort, a jobb oldali ablakba megkapjuk az új jelszavunk nyomatát. A jobb oldali ablakból Ctrl-C kimásoljuk a teljes sort és beillesztjük az ps_employee táblánk passwd sor value oszlop mezőbe. Nyomunk egy OK és ha mindent jól csináltunk, akkor az új email cimmel és jelszóval (jelen esetben jelszavunk jelszo lesz) be tudunk lépni a Prestashop admin felületére. Ez a kép is támpont a mezők kitöltéséhez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAD Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 megoldódot, köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAD Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 ferke21, még megkérdezném azt a dolgot, - mit és hol kell csinálni, ahoz, hogy a fejlécnél, az oldal web címénél, ne a prestashop logója legyen látható, hanem a cég logója vagy semmi Köszi előre is a választ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferke21 Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 ferke21, még megkérdezném azt a dolgot, - mit és hol kell csinálni, ahoz, hogy a fejlécnél, az oldal web címénél, ne a prestashop logója legyen látható, hanem a cég logója vagy semmi Köszi előre is a választ Az admin felületen Preferences->Appearance ot lehet minden logó félét változtatni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAD Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 köszi szépen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts