johnytapia Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Witam, chciałbym aby użytkownik(nie koniecznie zarejestrowany w sklepie) wysyłając formularz kontaktowy ze strony sklepu otrzymywał kopie wysłanego formularza na podanego w formularzu maila. (zmienna $from) pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnytapia Posted December 9, 2011 Author Share Posted December 9, 2011 Witam, na anglojęzycznym forum poradzono mi aby skopiować funkcję Mail::Send w contact-form.php. Trochę kombinowałem z tym pomysłem ale jestem za słaby w php aby to ogarnąć. Czy mógłby mi ktoś pomóc w tej kwestii korzystając w/w pomysłu, jeśli oczywiście to rozwiązanie będzie skuteczne ?? pozdrawiam i dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
sower Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 trzeba trochę przerobić funkcję wysyłania e-maila nie tylko $from ale aby to miało ręce i nogi także temat emaila oraz sam szablon - bo chyba nie chcesz aby twój klient otrzymał dokladnie to samo co ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnytapia Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 Witam, rozwiązanie problemu w tym wątku http://www.prestasho...__fromsearch__1 pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts