zepp Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Prestayı daha çok geliştirerek birden fazla KUR almasını sağlamaya calısıyorum. Öncelikle ürün eklerken currency tablosunda ki KURLARI o ürün için seçtirmek istiyorum. Örneğin bir ürün eklendiğinde TL, USD, EURO seçilebilecek sekilde. product tablosuna bi deger daha acip sitede ürünü her halukarda TL göstericem. Eğer ürün dolar cinsinden eklenmişse ön tanımlı dolar degeriyle TL karsılıgı sisteme yansıyacak. Benim için en önemli kısım Ürün ekleme formunu nasıl / nerden düzenleyebilirim. TPL dosyası yada formunu bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Merhaba,bu isteğinizi gerçekleştirmek zor! Veritabanına müdahale etmeden olacağını sanmıyorum, çünkü tüm tablolar genel kur uzerine kurulmuş. Hem tavsiye etmen, bu müdahale daha sonraki sürüm güncellemelerine engel olur.Ürün formu dosyası: admin/tabs/AdminProducts.phpKolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zepp Posted March 10, 2009 Author Share Posted March 10, 2009 Kurlar dalgalı malum.. bunu yapmak zorundayım.Upgrade manuel yaparım artık. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartan Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Bencede farklı kurları girebilmemiz çok iyi olur € veya $ lasatılan ürünleri nasıl güncelliycez devamlı Link to comment Share on other sites More sharing options...
munich Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Bencede farklı kurları girebilmemiz çok iyi olur € veya $ lasatılan ürünleri nasıl güncelliycez devamlı Arkadas hic bir yerde ürünü ayni anda nasil yükleriz diye bir bilgi yok.export modülünden bahsetmisler ama nasil toplu halte ürün ekleriz diye kimse ayrintili bir bilgi vermemis.sadece bir kez görebildim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts