Zengorius Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 zdravím, potreboval by som niečo ako sub produkt. Aby sa pod jedným produktom dali preklikávať viaceré pod produkty. Napr: primárny produkt bude Versace XY a pod ním bude voda po holení, toaletná voda, gél, a pod. Niečo ako na fann.sk. Cez atribúty to nejde, tam sa vztahuje na rozne atribúty jedna zlava aj jeden popis. Ak by mi vedel niekto pomôcť bol by som mu vďačný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delimarket Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 skús v produkte na spodu pridať priodukt "Accessories:" New Picture (7).bmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zengorius Posted December 5, 2011 Author Share Posted December 5, 2011 Jasné to by šlo, trošku sa pohrám z kategóriami a pôjde to. Ešte prepíšem ACCESSORIES na niečo originálnejšie a je to ok ) Diky moc ja som o tom nevedel a ani si to nevšimol. Dik ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts