WebSite Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 son izlenen blogunda her hangi bir ürüne tikladigimda site adresi olmadan direk linki acamayi deniyor ve bu durumda sayfa acilmiyor bugün google webmastertols site haritasi bölümünden incelerken ulasilmayan linkler gördüm ve tikladigimda sitede böyle bir sayfanin olmadigini gördüm sonra linkleri tek tek tikladigimda gördümkü ordaki hatalar var oldugunu Kullandigim .hzaccess orjinaldir herhangi bir degisiklik yapilammistir # URL rewriting module activationRewriteEngine on# URL rewriting rulesRewriteRule ^([a-zA-Z0-9-]*)/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)\.html(.*)$ product.php?id_product=$2$4 [L,E]RewriteRule ^([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)\.html(.*)$ product.php?id_product=$1$3 [L,E]RewriteRule ^([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ category.php?id_category=$1 [QSA,L,E]RewriteRule ^content/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ cms.php?id_cms=$1 [QSA,L,E]RewriteRule ^([0-9]+)__([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ supplier.php?id_supplier=$1$3 [QSA,L,E]RewriteRule ^([0-9]+)_([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ manufacturer.php?id_manufacturer=$1$3 [QSA,L,E]# Catch 404 errorsErrorDocument 404 /404.phphat kaynagi : Son Izlenen Blogu son izledigim ürünü block tan tikladigimda söyle bir link aciliyor ve tabiki sayfa görüntülenmiyor http://10-n96.html/ yanii http://www.siteadi.de eksik eksik oldugundan ürün görüntülenemiyor ve tabiki yine bu linkleri tiklar bir sorunla daha karsilastim icinizden iki veya 3 dilde siteyi kullanan arkadaslarimiz varsa onlarda bir test ederse sadece sorunun bendenmi genel bir sorunmu onuda ögrenirsek daha iyi olur bu anlamda yine söyle bir sorun yeni ürünler yada sitedeki her hangi bir ürünü incelerken örnegin www.siteadi.de/2-ipod-shuffle.html burda ipod var ve bunu inceler ben dil degistirmek istiyorum. dil degistirmye bastigimda link söyle oluyor www.siteadi.de/product.php?id_product=2&id_lang=3 ve sayfa görüntülenmiyor bir cok dil secenegi kullanna arkadaslarim bu söyledigim olayi kendi sitelerinde test eder ve sonucu buraya yazarlarsa sorun icin ortak bir cözüm arayisinda oluruz ilginize tesekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
WebSite Posted March 10, 2009 Author Share Posted March 10, 2009 Soruna Cözüm Yolu Bulan Yokmu arkadaslar yada fikri olan !!!!!!!!!!!!!!!böyle bir sorunu olan yokmu ? yoksa yok diye yazmanizda yeterli olacak Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzuristan.com Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 sorun bende de var bir çözüm bulamadım henüz Link to comment Share on other sites More sharing options...
WebSite Posted May 3, 2009 Author Share Posted May 3, 2009 burda bildik seyler yazilir kimse cikan bir sorunu yada var olan bir sorunu görmek istemez cünkü cözüm yolu yok ama bu konu simdi bir yerde acilmis olsa cevaplanmis olsaydi ordan her kes bir seyler kopyalar burda akil veriridi malaesef gercek ama aci Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockman Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 sözünüz kime bilmiyorum,ama bu sorun çözüldü yanlış yerde cevap arıyorsun :-)prestashopturkiye.com sayfasında buna cevap verilmiş ve sorun düzelmiş Link to comment Share on other sites More sharing options...
WebSite Posted May 9, 2009 Author Share Posted May 9, 2009 link ver bakalim bizde yanlis yerde yanlis cevaplar aramaylim dogru yerde arayalim Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockman Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 slmbuyur budan devam et :-) http://www.prestashopturkiye.com/forum/genel-sorunlar/google-sitamap/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WebSite Posted May 10, 2009 Author Share Posted May 10, 2009 önce konuyu oku sonra yorum yap arkadasca url sormuyorum yukariyi iyi oku arkadasca url aktiv ederken yeni ürünler ve buna benzer birkac block ta örnegin bir ürün görüntülüyorum ve bu esnada yukaridan dil degistiriyorum ve ozamn link acilmiyor yukarda yazdiklarimi iyi oku ve sende presta varsa ayni sorun sendede var sitemap nasil oluyor html link nasil yapiliyor arkadasca url nasil aktif ediliyor diye bir soru sormussam o zaman konus ?Anladinmi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockman Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 hadi be ordan saçma sapan konuşma.yardım etmeye çalışyorum fırca yiyiyoruz senin kendinle sorunun var.seninlemi uğraşaçam ben hadi bay bay Link to comment Share on other sites More sharing options...
WebSite Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 sana ugras diyen varmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaraci Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 adam olum adam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts