carbik Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Zdravím, máte někdo tip na nějaký modul kombinací u zboží? Základní Presta 1.4.x toto obsahuje jen v základní podobě, kdy mám např. tričko modré, červené, zelené a k tomu velikosti M, L, XL. Všechno zboží je v předem známém množství. Já ale potřebuji na tomto příkladu toto: Zákazník si objedná modré tričko, vel. L a k tomu si bude přát přibalit ramínko. Těch ramínek však mám "neomezené množství". Když přidám tuto třetí možnost do kombinace, tedy barva trička, velikost a ramínko, tak nemám možnost správně nastavit počet triček skladem. Když si totiž zákazník objedná tričko modré, L s ramínkem, tak se mi toto odečte ze skladu, ale zároveň zůstane na skladě tričko modré, L bez ramínka. A toto je chyba, modré tričko, L je pryč a sklad ukazuje, že je skladem, když si ho zákazník objedná bez ramínka.To je špatně. Hledám prostě nějaký modul, který umožňuje pokročilejší nastavení kombinací. Nebo nějakou úpravu, která bude u triček hlídat sklad, ale cokoliv dalšího k tomu už ne. (Trička a ramínka asi není nejlepší příklad, ale zrovna mě to napadlo. Stejně tak jsem mohl napsat baterky (svítilny) a buď k tomu zákazník chce přibalit baterky nebo ne a baterek mám neomezeně, ale svítilen jen určité množství) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 http://www.presto-changeo.com/ A pro info, hledal jsem něco podobného for free, ale nic krom tohodle není. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts