refletdo Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Bonjour, Desi am instalat Prestashop 1.4.6.2 care merge mult mai bine decit precedenta 1.4.0.17, am o clienta (sau poate mai multe...) care nu reuseste deloc sa comande. Totul e OK pina cind ajunge la etapa: confirmati comanda. Atunci ecranul se goleste pe mijloc si-n dreapta si apare doar mesajul: Fatal Error. Pun aici capturile de ecran de la fiecare etapa + mesajul de informatii site: acest site web nu e verificat si conectia la acest site nu e cifrata. Ma poate ajuta cineva? Asa facea si la vechea versiune, clienta mi-a dat parola, am vidat cosul si l-am reumplut dar nimic. Cu alte conturi de test nu mi-a dat eroarea asta, eu credeam/speram ca acum merge bine... Site: http://www.refletdo.eu Multumesc! ♥ Informations sur votre serveur Version de Prestashop: 1.4.6.2 Informations sur votre serveur: Linux infong 2.4 #1 SMP Thu Nov 25 01:59:22 UTC 2010 i686 GNU/Linux Linux infong 2.4 #1 SMP Thu Nov 25 01:59:22 UTC 2010 i686 GNU/Linux Linux infong 2.4 #1 SMP Thu Nov 25 01:59:22 UTC 2010 i686 GNU/Linux Version du logiciel serveur: Apache Version de PHP: 5.2.17 Version de MySQL: 5.0.[spam-filter]log Vérifier votre configuration Paramètres requis: OK Paramètres optionnels: Merci de consulter la/les erreur(s) suivante(s) Activez l'option PHP "allow_url_fopen" sur votre serveur Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 capturile de ecran sunt facute de tine ? daca da, incearca sa faci urmatorul lucru: 1. Back Office > Preferences enable shop = NO click Add my IP address SAVE 2. modifica in fisierul config/define.inc.php linia urmatoare: define('_PS_MODE_DEV_', true); 3. Incearca sa faci o comanda si cand ajungi in ecranul cu FATAL ERROR vei gasi mai multe informatii despre cauzele erorii. nu uita in fnial sa activezi magazinul iar: enbale shop = YES si restaurezi linia din define.inc.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
refletdo Posted December 1, 2011 Author Share Posted December 1, 2011 capturile de ecran sunt facute de tine ? daca da, incearca sa faci urmatorul lucru: 1. Back Office > Preferences enable shop = NO click Add my IP address SAVE 2. modifica in fisierul config/define.inc.php linia urmatoare: define('_PS_MODE_DEV_', true); 3. Incearca sa faci o comanda si cand ajungi in ecranul cu FATAL ERROR vei gasi mai multe informatii despre cauzele erorii. nu uita in fnial sa activezi magazinul iar: enbale shop = YES si restaurezi linia din define.inc.php Multumesc mult Valentin, am urmat intocmai sfaturile tale: Întra-adevar, am obtinut mai multe informatii in ecranul de eroare: Array ( [0] => Array ( [file] => /homepages/16/d346906734/htdocs/prestashop/classes/PaymentModule.php [line] => 100 [function] => displayError [class] => ToolsCore [type] => :: [args] => Array ( ) ) [1] => Array ( [file] => /homepages/16/d346906734/htdocs/prestashop/modules/cheque/validation.php [line] => 61 [function] => validateOrder [class] => PaymentModuleCore [object] => Cheque Object ( [_html:private] => [_postErrors:private] => Array ( ) [chequeName] => Reflet d'O [address] => 12 rue Aristide Briand 56500 Locminé France [currentOrder] => [currencies] => 1 [currencies_mode] => checkbox [id] => 3 [version] => 2.3 [name] => cheque [displayName] => Chèque [description] => Accepter les paiements par chèque [author] => PrestaShop [need_instance] => 1 [tab] => payments_gateways [active] => 1 [_lang:protected] => Array ( ) [_path:protected] => /modules/cheque/ [warning] => [beforeUninstall] => [_errors:protected] => [table:protected] => module [identifier:protected] => id_module [limited_countries] => Array ( ) [confirmUninstall] => Etes-vous sûr de vouloir supprimer vos paramètres ? ) [type] => -> [args] => Array ( [0] => 4024 [1] => 1 [2] => 127.63 [3] => Chèque [4] => [5] => Array ( [{cheque_name}] => Reflet d'O [{cheque_address}] => 12 rue Aristide Briand 56500 Locminé France [{cheque_address_html}] => 12 rue Aristide Briand 56500 Locminé France ) [6] => 1 [7] => [8] => 1ddd667a21dff1e150a10269fc312a8e ) ) ) E grav, doctor?... Multumesc de pe acum pentru ajutor... Seara buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 E grav, doctor?... Multumesc de pe acum pentru ajutor... Seara buna! ♥ Otilia nu acord o atentie mai speciala nimanui, iar in ceea ce ma priveste consider textul de mai sus inutil in problema pe care o ai. sa revin la topic, problema este mai dificila si te pot ajuta dar contra cost. contacteaza-ma pe privat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts