JAKCRABBIT Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Narazil jsem na zajímavý odkaz: http://www.certifikovane-eshopy.cz , jen by mě zajímalo, jestli už někdo připravuje řešení pro PS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
volchov Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Pro takovou platformu jakou je Presta, to asi dříve nebo později někdo vytvoří. Chtělo by to ale trochu popostrčit. Zkusím oslovit několik programátorů, o kterých vím, že se Prestě věnují na vyšší úrovni. Kdo máte k propojení s Aukrem jakékoliv info, piště jej zde prosím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 2, 2011 Author Share Posted December 2, 2011 Nemůže to být tak těžké, když to zmákly i ty ostravský lampy Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Pro takovou platformu jakou je Presta, to asi dříve nebo později někdo vytvoří. Chtělo by to ale trochu popostrčit. Zkusím oslovit několik programátorů, o kterých vím, že se Prestě věnují na vyšší úrovni. Kdo máte k propojení s Aukrem jakékoliv info, piště jej zde prosím. S Aukrem, respektive jejich API praktické zkušenosti mám. Jestli je to postavené na něm, tak to bude šrumec. Ne že by API bylo nějaké nedobré, ale informace o změnách v API a podpora není na moc vysoké úrovni. Takže to bude maxitlak ze dvou stran - V Prestě se pořád něco mění a Aukro taky nestojí na místě. K tomu možná nějaký poplatek za "certifikaci" a začíná být jasné, že nebude o co stát. Navíc prodeje na Aukru jdou pořád z kopce. Reklamu dělají jen před vánocemi a tím to nespasí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Jestli ten interface funguje stejne dobre jako ostatni Aukro funkce, tak bych doporucil spise udelat celem vzad... doporucuji si projit Aukro forum :-( Zejmena kdyz k tomu pripocteme nulovou podporu ze strany Aukra (pokud nepocitam odpoved "predali jsme to technikum k analyze", volne prelozeno asi jako "nechapeme co po nas vubec chcete tak nas uz neotravujte, a nezapomente zaplatit mesicni vyuctovani"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAD-X Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Tak jsem se taky musel podívat na http://webapi.aukro.cz. Teda ani si tam nikdo na pár hodin nedal práci jednotlivá volání roztřídit, takže tam je všechno pěkně nepřehledně namačkané na sobě... ještě že polština je slovanský jazyk a polská dokumentace má už nějaký "standard" Viz http://allegro.pl/we...cumentation.php Dokonce jsou tam i informace o změnách v api, použití, faq, užitečné linky atd... Ale k věci. Možná by bylo lepší se nejdříve zeptat na Aukru jestli by to oni sami ve vlastní režii nedali někomu naprogramovat. Přeci jenom Prestashop patří k nejvyužívanějším free internetovým obchodům a takto by získali hromadu nových kšeftů. Byla by to nejsnažší cesta a pro koncového uživatele Prestashop modulu a také by to bylo lepší v tom, že ten kdo by programoval onen modul by byl určitě od Aukra dobře informován o budoucích změnách v Api atd..., takže koncový uživatel by se nedostal do problému kdy by musel ohlašovat tvůrci modulu nefunkčnost a čekat na opravu a podobně. Nějaké zkušenosti s provázáním nějakých Api a Presty už mám (dokonce i přímo "mejdla"), takže pokud by se Aukro na nás vykašlalo (což mívá často ve zvyku ) a v nějaké rozumné době by to nikdo nezačal programovat, možná bych se do toho pustil sám, protože by se mi taky něco takového hodilo. Jen bych na tom nezačal pracovat dříve než začátkem února - tedy pokud se mi to do té doby nerozleží v makovici ... přeci jenom nějaké pořádné plnohodnotné propojení Presty s aukčním systémem není žádná brnkačka... kor pokud bych ten modul nedělal jen pro sebe... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
olousek Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Já bych měla rozhodně zájem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Měl bych také zájem, možná někoho zaujme tento článek http://www.zive.cz/clanky/obchodni-prilezitost-roku-propojte-svuj-e-shop-s-aukrem/sc-3-a-161398/default.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
olousek Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Měl bych také zájem, možná někoho zaujme tento článek http://www.zive.cz/c...98/default.aspx Jenže ten článek jaksi není o konektoru pro Prestu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAD-X Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Tak jsem zjistil že bych ten modul pro aukro potřeboval dříve než někdy v únoru... Buď dneska nebo zítra se zeptám Aukra (vyjádření sem nahodím) a pokud nic, pustím se ve volných chvilkách (jakože jich moc není...) do naprogramování Aukro modulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 9, 2011 Author Share Posted December 9, 2011 Tak jsem zjistil že bych ten modul pro aukro potřeboval dříve než někdy v únoru... Buď dneska nebo zítra se zeptám Aukra (vyjádření sem nahodím) a pokud nic, pustím se ve volných chvilkách (jakože jich moc není...) do naprogramování Aukro modulu. Seš kapacita! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAD-X Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Seš kapacita! ROFL!! :-D Tak mě můžeš oslovovat až z těch mých řečí bude nějaký výsledek. Jinak před chvílí jsem posílal žádost na Aukro. Už se těším na odpověď. Edit: Oh tak jsem si přečetl automatický email od Aukra ... Standardně odpovídáme nejpozději do 72 hodin, ale nyní v předvánočním období může dojít odpověď o několik hodin později. ... To jsem zdvědav kdy dorazí odpověď. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 9, 2011 Author Share Posted December 9, 2011 No, já se jen modlim, aby neměli výhradní smlouvu s netdirectem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlastnieshop.cz Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Řešení propojení Prestashopu a Aukra připravujeme. Uvolnění modulu plánujeme na leden 2012. Modul bude certifikovanou platformou přímo od Aukra - http://www.certifikovane-eshopy.cz/ Pokud budete mít o modul zájem, tak sledujte náš twitter nebo nám pošlete e-mail a my se Vám hned po vydání modulu ozveme. Informace bude také na zmíněném webu http://www.certifikovane-eshopy.cz/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 13, 2011 Author Share Posted December 13, 2011 Cena? A pokud nevíte konkrétní, zajímala by mě cenová relace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAD-X Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Také by mě zajímala cena - ať vím zda si počkat na řešení od vlastnieshop.cz, nebo nabidnout místním Presta-kolegům jinou alternativu. Také by nebylo špatné zde napsat feature list. Tj co všechno to bude umět. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlastnieshop.cz Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 Co se týče vlastností tak modul z pohledu prodávájacího nabízí vše až na drobnosti (např. komentáře) co má v rámci svého účtu na aukru. Navíc tedy to co mu nabízí již samotný e-shop - napojení na kategorie, produkty a objednávky. Vše je možné mít zautomatizované nebo řešit individuálně dle libosti prodávajícího. Připravujeme k tomuto modulu informační stránku kde bude k dispozici i feature list - dáme sem potom hned vědět. Finální cenu stanovenou zatím nemáme. Určitě nabídneme více možností jak modul získat. V samostatné formě lze očekávat cenu v řádu jednotek tisíc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAD-X Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 Tak cena v řádu jednotek tisíc je samozřejmá. :-D V řádech desítek tisíc to asi nebude. Já a ostatní určitě mysleli že napíšeš něco ve stylu např: "Modul bude stát okolo 2-3 tisíc". To snad není problém napsat kolik bude stát. Přeci když se do něčeho pouštím nebo kor když už na tom dělám tak musím vědět kolik to dá práce a jakou cenu nabízí konkurence. Třeba já už ve volné chvili nad napsáním modulu přemýšlel. Ale můj nejnovější průzkum trhu ukazuje, že by to asi nemělo cenu, neboť jsem našel již tři hotové moduly pro Aukro. (Kdo chce odkazy? ) A levněji než konkurence bych to asi nemohl prodávat - cena 2100Kč. A když už tu je konkurence, tak by asi výdělek byl nic moc. Také mi dneska odpověděl aukro tým že zvažují zda někoho nepověří naprogramováním modulu pro prestashop. Viz: Dobrý den, dle informací, které jsem obdržel, tak určitou formu spolupráce v budoucnu plánujeme. Takže je možné, že takovýto modul bude ve vývoji. Děkuji Vám za poskytnuté informace. S pozdravem -- Adam Čáp Aukro tým http://www.aukro.cz Sice těžko říct u Aukra zda a kdy něco takového bude, ale trochu by se to v potaz brát mělo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olousek Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Tak cena v řádu jednotek tisíc je samozřejmá. :-D V řádech desítek tisíc to asi nebude. Já a ostatní určitě mysleli že napíšeš něco ve stylu např: "Modul bude stát okolo 2-3 tisíc". To snad není problém napsat kolik bude stát. Přeci když se do něčeho pouštím nebo kor když už na tom dělám tak musím vědět kolik to dá práce a jakou cenu nabízí konkurence. Třeba já už ve volné chvili nad napsáním modulu přemýšlel. Ale můj nejnovější průzkum trhu ukazuje, že by to asi nemělo cenu, neboť jsem našel již tři hotové moduly pro Aukro. (Kdo chce odkazy? ) A levněji než konkurence bych to asi nemohl prodávat - cena 2100Kč. A když už tu je konkurence, tak by asi výdělek byl nic moc. Také mi dneska odpověděl aukro tým že zvažují zda někoho nepověří naprogramováním modulu pro prestashop. Viz: Sice těžko říct u Aukra zda a kdy něco takového bude, ale trochu by se to v potaz brát mělo. Zdravím, jsem líný admin a prosím o odkazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 15, 2011 Author Share Posted December 15, 2011 Taky plíseček o PM s linkama :-* Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAD-X Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Mno šel jsem na to jednoduše. Mr. Google a pak taky obcné poznání že české aukro je vlastně polské allegro :-D Tj místo klíčového slova aukro dát slovo allegro. Výsledky: http://sklep.prestad...wersja-pro.html http://bitelektro.pl...-z-allegro.html http://prestahelp.co...-z-allegro.html ... a mnoho dalších podobných odkazů ... Mě osobně se nejvíce líbí ten modul hned v prvním odkazu. Cena v přepočtu 2100Kč a vypadá vcelku hodně propracovaně - škoda že není demo stránka - aspoň že hromada screenů u produktu. Aukro vs Allegro by neměl být problém. Api je stejná - max nějaké úpravy v cestách ke službě - možná žádné, možná pár minut úprav v texťáku. Jediný problém může být polština - doufám že programátor nebyl hovado a psal texty anglicky, takže překlad je pak snadný/možný. Aukro integraci budu řešit zřejmě někdy v průběhu ledna, takže kdyby to někdo zkoušel dříve, nechť se tu ozve s infem jak to šlape či zda musel dělat nějaké úpravy. Jinak asi bude dobré se zeptat autora jestli aukro místo allegra nebude problém - třeba bude ochotný udělat případné úpravy zdarma - zajistí si tak české a slovenské zákazníky 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter_m Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 tie poplatky su dost vysoke http://aukro.cz/country_pages/56/0/z4_updated.php neviem najst polatky na Slovensku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria_M Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Ak mate niekto testovaci ucet na aukro.cz/sk, napiste mi PM. Som v pravidelnom kontakte s Ireneusz-om (autorom modulov - http://sklep.prestad...wersja-pro.html ) Upravil by to pre CZ/Sk. Maria PS: ak ma niekto zaujem o jeho kvalitny modul na editovanie objednavok s vyraznou zlavou, napiste PM http://sklep.prestad...e-klientow.html http://www.youtube.com/watch?v=3ItsWbYwCQY Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAD-X Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 (edited) No vida že že úprava pro naše Aukro nebude problém. Fajn. Maria si to bere na starost. Testovací účet na aukru se dělá dost těžko... nevím jak to chceš udělat. Musíš mít založený podnikatelský účet a na ten dostaneš API klíč. Nicméně můžu kontaktovat aukro support jestli by nám pro tento účel něco takového neposkytlo - zkusím jim teď napsat. Edit BTW: Na co to video na Order manager? Jinak já zase spolupracuju s tvůrci Store Manageru for Prestashop viz. http://www.prestashopmanager.com/ . To umí daleko víc než jen editovat objednávky. Edit2: Aha. Přehlédl jsem info nad videem. Ale to tam ještě předchvílí nebylo ne? Nicméně ten můj program stojí cca 2,5x tolik - ale zas toho umí 10x tolik víc. Možná bych taky domluvil nějaké zajímavé ceny. Edited December 16, 2011 by RAD-X (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
olousek Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Podnikatelský účet mám, WebAPI klíč mohu poskytnout Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAD-X Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Podnikatelský účet mám, WebAPI klíč mohu poskytnout Jen aby si pak nemusela posílat hromadu vydraženého zboží za cenu 1kč s poštovným zdarma. :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
olousek Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 To by mě asi picnulo Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAD-X Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 To by mě asi picnulo Jen tak straším. Při nejhorším se dá nastavit cena poštovného třeba na 5000Kč a to asi moc lidí nekoupí. Ale zas je tu problém že i když to nikdo nekoupí, tak v mnoha případech zaplatíš za vystavení zboží. Ale moc jsem zas aukro nekoumal - určitě to pude nejak obejít a pokud ne - pořád můžu domluvit nějaký ten testační účet přímo u Aukro týmu. Nicméně mi napište jestli tak mám učinit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
olousek Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Testovací účet určitě budeme potřebovat - za vystavení aukce se platí, je to nevratná částka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAD-X Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Tak už jsem jim napsal žádost na Aukro - jak odpoví, pošlu to Marii pro další zpracování. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria_M Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 No vida že že úprava pro naše Aukro nebude problém. Fajn. Maria si to bere na starost. Edit BTW: Na co to video na Order manager? Jinak já zase spolupracuju s tvůrci Store Manageru for Prestashop viz. http://www.prestashopmanager.com/ . To umí daleko víc než jen editovat objednávky. Edit2: Aha. Přehlédl jsem info nad videem. Ale to tam ještě předchvílí nebylo ne? Nicméně ten můj program stojí cca 2,5x tolik - ale zas toho umí 10x tolik víc. Možná bych taky domluvil nějaké zajímavé ceny. Ten text tam bol vzdy Mne sa zda lepsia moznost editovat objednavku kdekolvek ako byt viazana na desktop aplikaciu. Urcite sa opytaj na nejake zlavy pre produkty prestashopmanager.com, urcite to niekto z fora vyuzije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAD-X Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 Průběžné info: Došlo mi info od Aukra o testovacím účtu - poslano Marii. Nyní jen čekat na odpověď od Marie, potažmo od Ireneusz-e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria_M Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 mas mail Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAD-X Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 mas mail Jojo včera jsem psal vývojáři toho Allegro modulu. Jak bude něco nového, napíšu to tady. Ale předpokládám, že teď mezi svátky se to nejspíš moc z místa nehne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAD-X Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Průběžné info. Ireneusz (tvůrce Allegro modulu) se zatím neozval. Dneska jsem žádost urgoval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FJakub Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Můžu se zeptat jak to vypadá s propojením na AUKRO? Děkuji moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
flavio.cz Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Už to je?? Beru hned, platím cash! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fastarrow Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 Asi není no.. Jinak, jaký je váš názor na poplatky aukra? Myslím tím výši.. .moc - málo Link to comment Share on other sites More sharing options...
flavio.cz Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 Opravdu to ještě nikdo nemá?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Řek' bych, že kdyby to někdo měl, už se o tom na fóru diskutuje o 106. To propojení není legrace a sliby byly planý. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flavio.cz Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Já bych zkusil i tu polskou verzi, ale programovaní se nerozumim. Bojim se že by byla potřeba tam něco předělávat a tím pádem vyhozený prachy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Polské Allegro je Aukru hodně podobný, ale není úplně stejný. Bude záležet na tom, jak by byl ten kód udělaný. Jestli natvrdo na Allegro nebo by počítal s odlištnostmi Aukra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Hodně to utichlo, zajímalo by mě zda již někdo nemá funkční modul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CUBE-IN Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 porad nic? asi se do toho pustim... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
subpage Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Koukam, že to propojení s Aukro asi moc nepostupuje, což? :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zanys Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Taky bych rád viděl podobný modul, nevíte zda se i něco vyvíjí? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
studionet Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Tak cena v řádu jednotek tisíc je samozřejmá. :-D V řádech desítek tisíc to asi nebude. Já a ostatní určitě mysleli že napíšeš něco ve stylu např: "Modul bude stát okolo 2-3 tisíc". To snad není problém napsat kolik bude stát. Přeci když se do něčeho pouštím nebo kor když už na tom dělám tak musím vědět kolik to dá práce a jakou cenu nabízí konkurence. Třeba já už ve volné chvili nad napsáním modulu přemýšlel. Ale můj nejnovější průzkum trhu ukazuje, že by to asi nemělo cenu, neboť jsem našel již tři hotové moduly pro Aukro. (Kdo chce odkazy? ) A levněji než konkurence bych to asi nemohl prodávat - cena 2100Kč. A když už tu je konkurence, tak by asi výdělek byl nic moc. Také mi dneska odpověděl aukro tým že zvažují zda někoho nepověří naprogramováním modulu pro prestashop. Viz: Sice těžko říct u Aukra zda a kdy něco takového bude, ale trochu by se to v potaz brát mělo. Ahoj, prosím o zkušenosti a možnost modul získat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
revert Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Zdravím všechny, ztloukl ten modul někdo? Co tedy to sem hodit? PS v 1.5.3.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Já bych s ničím takovým nepočítal. Vidím v tom jen kopu práce a prodejnost minimální. A to nepočítám budoucí změny, nutnost to mít nějak automatizovaně otestované pro různé verze - jinak by se tvůrce se zlou potázal. Jde tu přecejenom o peníze za vystavené aukce.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlastnieshop.cz Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 (edited) Právě jsme dokončili modul Aukro konektor pro Prestashop. Více informací naleznete na našem blogu: http://blog.vlastnieshop.cz/aukro-konektor-pro-prestashop/ Pro prvních 20 kupujících nabízíme zvýhodněnou cenu 5.000 Kč. Edited October 9, 2013 by vlastnieshop.cz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
havita Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Právě jsme dokončili modul Aukro konektor pro Prestashop. Více informací naleznete na našem blogu: http://blog.vlastnieshop.cz/aukro-konektor-pro-prestashop/ Pro prvních 20 kupujících nabízíme zvýhodněnou cenu 5.000 Kč. Je mi jasný, že s modulem bylo spoustu práce ale za tyhle peníze, to do propojení s aukrem nedáme. Ale je fajn, že už je to na světě. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PavelRacak.CZ Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Popravdě proč ne, každý produkt si najde svého zákazníka za určitou cenu, i když i modle mého mínění je to cena na "české" poměry vyšší než jsem předpokládal. Ovšem je otázkou času kdy si modul zakoupí někdo, kdo jej "mírně" upraví k obrazu svému a začne jej prodávat značně pod cenou. Tak jak, je to tu docela běžné. Pak se všichni dokola divý, že nikdo nechce vyvíjet, a pokud vyvíjí tak si to nechá zaplatit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
havita Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Popravdě proč ne, každý produkt si najde svého zákazníka za určitou cenu, i když i modle mého mínění je to cena na "české" poměry vyšší než jsem předpokládal. Ovšem je otázkou času kdy si modul zakoupí někdo, kdo jej "mírně" upraví k obrazu svému a začne jej prodávat značně pod cenou. Tak jak, je to tu docela běžné. Pak se všichni dokola divý, že nikdo nechce vyvíjet, a pokud vyvíjí tak si to nechá zaplatit. Tak s tímto se nedá nic jinýho než souhlasit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ender666 Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 Právě jsme dokončili modul Aukro konektor pro Prestashop. Více informací naleznete na našem blogu: http://blog.vlastnieshop.cz/aukro-konektor-pro-prestashop/ Pro prvních 20 kupujících nabízíme zvýhodněnou cenu 5.000 Kč. Za 5000+ by to už chtělo mít přístup do demo backoffice, ať si můžeme udělat obrázek jak to vlastně funguje jak modul vypadá a jak je user friendly.. Nedám tyhle peníze za něco, co si nemůžu ani vyzkoušet. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlastnieshop.cz Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 Ve spolupraci s Aukro.cz jsme vytvořili novou verzi Aukro konektoru pro Prestashop, která je nyní nabízena zcela zdarma! K modulu dostanete poplatkové prázdniny na vystavení zboží. Více informací na webu www.aukrokonektor.cz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbruno Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Modul je skutečně šikovný a podpora svižně reauguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts