prokyno Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Dobrý den poptávám a hledám človíčka z Brna a okolí na přádné nastavení Prestshopu 1.4.3 cena dohodou. Jedná se mně o konečné a pořádné nastavení dopravců a cen dopravy + platebních modulů, vyřešení fakturace, možnost editovat objednávky, a případně počeštění administrace. Cena dohodou osobní kontakt nutný. Děkuji. [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokyno Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 Tak koukám že z okolí Brna se nikdo nezabývá Prestashopem :-( a ani za peníze :-) tak to abych se poohlídl po jiné aplikaci škoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David.dee Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Tak koukám že z okolí Brna se nikdo nezabývá Prestashopem :-( a ani za peníze :-) tak to abych se poohlídl po jiné aplikaci škoda. Jeden by tu byl. :-D Pošlete mi PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokyno Posted January 16, 2012 Author Share Posted January 16, 2012 Děkuji všem :-) už vyřešeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcossss Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Jeden by tu byl. :-D Pošlete mi PM. Dobrý den, rád bych také využil Vaší pomoci, potíže máme s vyhledáváním v shopu, rádi bychom také nějaké úpravy podle návrhu... Brno :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcossss Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Jeden by tu byl. :-D Pošlete mi PM. Dobrý den, rád bych také využil Vaší pomoci, potíže máme s vyhledáváním v shopu, rádi bychom také nějaké úpravy podle návrhu... Brno :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts