Kemma Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Ahoj znamy mi nahral pres ftp nejake moduly ani venim poradne jaké,..byly tam i nejake pro vyšší verzy...zapnul jsem eshop a zmizeli mi kategorie a nezobrazují se :-((( Dál tam mám nový modul Editor úvodní stránky shopu v1.5 ..mám verzy 1.2.x.x. naskocil mi defaultni obrazek Presty na uvodni stranu a nejde zmenit tak jsem to vypnul...kde stahnu novy modul Editor uvodni srany pro 1.2 ... ? :-(Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
berka.pavel Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 http://sourceforge.net/projects/prestashop/files/ - zkus si stáhnout tu svou verzi znovu a začni tím, že zakážeš všechny moduly, které nejsou v základu a které by mohli způsobit kolaps. pak je po jednom můžeš zapínat, až zjistíš, který ten kolaps působí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemma Posted November 27, 2011 Author Share Posted November 27, 2011 Ahoj. Díky mam verzy 1.2.0.8. kdyz to stahnu z www.prestashopcesky.cz tak nejde rozbalit - soubor je poškozen.. a z toho odkazu co jsi mi poslal tak nevim ktera to presne je .. To bude asi ta 1.2. final ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemma Posted November 28, 2011 Author Share Posted November 28, 2011 Tak modulama to nebude Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Tak modulama to nebude Mrkni v administraci do katalogu, rozklikni si kategorie pro editaci a mrkni, jestli je u nich zaškrtlá výchozí zákaznická skupina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemma Posted November 28, 2011 Author Share Posted November 28, 2011 Zaškrtnutý jsou.. ja už fakt nevím... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Zaškrtnutý jsou.. ja už fakt nevím... To nebude vědět nikdo, pokud ti tvůj "známý" neřekne, co tam všechno najebal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemma Posted November 28, 2011 Author Share Posted November 28, 2011 Nahral pocestený moduly a tri nějaký šablony..pak sablony smazal a ty novy modylu prepsal zpatky tema staryma...a dalsi kick..co se stalo bylo to ze zkopiroval do korenovyho adresare zazipovanou slozku s vyšší verzi ( a to byl asi kamen urazu) ta slozka se hned smazala ,ale od ty domy uz to prave neslo !! :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Ono by někdy stačilo trochu přemýšlet a nemít naložené ruce v sulcu! Pokud máš primárně shop v CZ a editaci v EN, tak se libovolného obrázku (změna dle volby), prostě nedobéřeš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemma Posted December 8, 2011 Author Share Posted December 8, 2011 Už to šlape Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts