Troppau Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 zdravím, jako akci jsme nachystal při platbě předem žádné poštovné, ALE!!! V základu je nastaveno. že pokud je poštovné 0, tak se nepřipočítává doběrečné. To jsem vyřešil úpravou cashondeliverywithfee, ale to upraví pouze odsouhlasení objednávky, ukáže se částka + 140Kč za doběrečné (poštoné je pro vśechny dopravce 0). Ale v potvrzovacích emailech je bez té dobírky, tedy celkem za 0. Existuje nějaký elegantní způsob jak toto nastavit bez úpravy všech dotčených souborů (při kontrole jsme teď zjistil, že se to projevuje i v sledování zásilky). Úprava všech dotčených souborů by totiž zvyšila riziko, že to někde přehlídnu a že to někde zapomenu vrátit. Naštěstí zákazníci odsouhlasují částku jakou mají platit, ale příjde mi nefér, aby pak vśude byly jiné informace... Díky moc za pomoc! Dušan Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Nevím jak ta úprava cashondeliverywithfee vypadá, ale u verzí co jsem viděl jsou celkem 2 místa, kde je potřeba výpočet dobírečného upravit - 2 různé funkce v cashondeliverywithfee.php 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts