simberak Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Zdravíčko, pomohl by někdo s tím, jak přidat pod obrázek u product.tpl odkaz ,,Zeptejte se a tento produkt". Aby zákazník mohl položit dotaz k produktu, který mi přijde na email Je na to nějaký modul nebo kód? Stačilo by uplně jen text pod Tisk, Zobrazit velký obrázek, atd... Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Sosej productquestion.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
simberak Posted November 25, 2011 Author Share Posted November 25, 2011 Dííííky už jsem to sosnul, nainstaloval (než jsem to mezi těma ostatníma modulama našel ) a ozkoušel a při odeslání dotazu mi to napsalo následující, nevíš co s tím?: Send question to the owner of the store, about this product below..¨ There is 1 error : 01. An error occurred during the process. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Dííííky už jsem to sosnul, nainstaloval (než jsem to mezi těma ostatníma modulama našel ) a ozkoušel a při odeslání dotazu mi to napsalo následující, nevíš co s tím?: Send question to the owner of the store, about this product below..¨ There is 1 error : 01. An error occurred during the process. Copak já vim? Může to být 10000000000000000000000000000 chyb.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simberak Posted November 25, 2011 Author Share Posted November 25, 2011 Sakrish, tak to je blbé nevim, jak zjišťovat, která chyba to je vyzkoušel jsem další asi 3 moduly, ale žádný nefunguje... takže jsem v koncích... Je divný, že tohle nemá presta v základu, dyť je to přece nejlepší free systém pro eshopy Link to comment Share on other sites More sharing options...
lofi Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Sosej Ve verzi 1.4.6.2 nefunguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamm Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Přispívám svou troškou do mlýna. Productquestion verze 1.1 CZ Funkční verze s českým překladem. Opraveno pár chybiček v kódu. Otestováno a funguje na PrestaShop v.1.4.6.2 productquestion_v1-1_with_czech.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
jval Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Trochu jsem si to upravil. Při odeslání se nastavuje mail ten který byl zadán a ne admin, čili se na dotaz dá normálně odpovědět. A malinko jsem si upravil subject. productquestion_v1-1_with_czech.zip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milaaan Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Super prace THX ale ještě dvě věci: 1) nevite kde změnit font či velikost písma u textu hned jak je pošlete dotaz na zbozi, sdilet na facebook atd.. bylo by dobré aby to bylo trošku vidět 2) nemám u této možnosti ikonu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts