lahvi Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Pri snaze prelozit jmena atributu a vlastnosti se mi preklad po editaci vubec neulozi (pole prekladu proste zustane prazdne, i kdyz mi to pise - aktualizace uspesna). Preklady u popisku zbozi funguji bez problemu. Nastaveni suhosin as prav souboru je podle me spravne. Nevite, kde by mohl byt problem? Presta 1.4.2.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Pri snaze prelozit jmena atributu a vlastnosti se mi preklad po editaci vubec neulozi (pole prekladu proste zustane prazdne, i kdyz mi to pise - aktualizace uspesna). Preklady u popisku zbozi funguji bez problemu. Nastaveni suhosin as prav souboru je podle me spravne. Nevite, kde by mohl byt problem? Presta 1.4.2.5 Na 1.4.5.1 funguje bez problému. Jinak se to zapisuje do DB, ne souboru. Možná je nějaký bordel mezi ID atributy a ID lang. Zkus vyprázdnit v DB všechny tabulky ohledně atributů a zkus znova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lahvi Posted January 23, 2012 Author Share Posted January 23, 2012 tak v DB jsem nic nenasel, ale nakonec pomohlo zapnout v shopu prislusny jazyk a pak uz vse dodatecne prelozit slo. Kazdopadne diky za snahu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts