nickdomi Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Zdravim som v prestashope uplny novacik a chcel by som si nastavit lokalizaciu na sk jazyk... presunul som sa preto do Back Office Preferences Localization a v okienku Import localization pack som zvolil krajinu Slovakia.. po stlaceni tlacitka Import mi to vyhodilo chybu: Cannot decompress the translation file for the following language: sk mam verziu 1.4.5.1 Vopred vdaka za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurtas Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 On 11/20/2011 at 3:26 PM, nickdomi said: Zdravim som v prestashope uplny novacik a chcel by som si nastavit lokalizaciu na sk jazyk... presunul som sa preto do Back Office Preferences Localization a v okienku Import localization pack som zvolil krajinu Slovakia.. po stlaceni tlacitka Import mi to vyhodilo chybu: Cannot decompress the translation file for the following language: sk mam verziu 1.4.5.1 Vopred vdaka za pomoc skus sa pozriet ci ti tam nesvietia zelenou fajkou dva jazyky ... mne tak svietil AJ a SK zrusil som zaskrtnutie AJ bolo to v poriadku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts