mohamad.alij Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 سلام دوستان من یه ماژول مربوط به پرداخت بانک ملی پیدا کردم که شخصی بنام آقای رضوی اینو نوشتن ظاهرا این ماژول ظاهرا برای نسخه 1.3 فیکس شده بعد من این روی نسخه 1.3 نصب کردم همه چیز مرتب است و در هنگام پرداخت لوگوی بانک رو هم نشون میده ولی وقتی روی اون کلیک میکنیم به سایت بانک نمیره و همونجا صفحه رو سفید نشون میده. کسی میتونه کمک کنه مشکل از کجاست؟ mellipayment.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehrshad Zakerian Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 متاسفانه بانک ملی توابع پرداختش رو تغییر داده و این ماژول دیگه کار نمیکنه! الان بهترین بانک بانک ملته و یا می تونید از زرین پال که رایگان هست استفاده کنید موفق باشید Link to comment Share on other sites More sharing options...
chemist Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 با سلام بسیار ممنون از همه دوستان من یک سایت فروشگاهی زدم ونمیتونم ماژول مربوط به درگاه بانکی رو وارد کنم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. زیاد از برنامه نویسی و ... سر در نمیارم. پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts