789.ro Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Salutare, e prima mea postare pe forum, desi il urmaresc de ceva vreme. Tocmai am cumparat modulul Advanced referral si dupa instalare si configurare, constat ca din Front Office, la accesarea link-ului din cont imi da pagina alba. Ce e de facut, de unde e problema? Va multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 din ceea ce spui este o incompatibilitate intre versiunea ta de Presta si modul intreaba-i pe cei care au facut modulul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
789.ro Posted November 19, 2011 Author Share Posted November 19, 2011 Mersi de raspuns, dar s-a rezolvat. Am vorbit cu ei si l-au rezolvat. Se poate inchide topicul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 editeazati topicul cu rezolvat in fata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts