Pepík Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Našel jsem zde na fóru nějaké php skripty, které by měly vygenerovat soubor XML pro zboží.cz, ale ač jsem se snažil jakkoliv, po zadání adresy ke skriptu v mém prohlížeči je stránka vždy prázdná, takže zřejmě nefunguje Uměl by mi někdo poradit co mám dělat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Bylo by dobré, kdyby jsi sem vložil skript, který jsi si vytvořil pro xml feed zboží.cz a také i výpis, který se ti aktuálně zobrazuje. Na takto obecně položený dotaz je těžké poradit, ale přesto to zkusím.Funkční xml feed pro zboží.cz přikládám:Nahradte www.vaseshop.cz svojí url adresou eshopu a dále v BO-Nástroje-Jazyk si zjistětě jaký ID má jazyk čeština ve vaší databázi a v případě, že má jiné ID než 3, tak nahraďte v kódu aktuálním číslem. Jinak ještě upozorňuji, že soubor například zbozi_cz_export.php musí být umístěn v rootu vaší instalace a pak by měl mít xml feed odkaz např. takto: http://www.vaseshop.cz/zbozi_cz_export.php zbozi_cz_export.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepík Posted March 4, 2009 Author Share Posted March 4, 2009 Moc děkuji, nevím jak jste to dokázal, ale s Vaším skriptem vše funguje jak má Díky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigMike Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 a ako zariadim, aby takyto feed neobsahoval produkty, ktore nemam zobrazene v shope (maju cerveny krizik, namiesto zelenej fajky)?vdaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
devo Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Zkus tohle, myslim, ze to je verze od Havaje jen s upravenou cestou ( http://www.prestashop.com/forums/viewthread/5398/P45/hlavn_diskuze/xml_genertor_zbozi_dot_cz ). Funguje jen s aktivnim zbozim. D.Nemate ale nekdo verzi pro nove zbozi.cz? zbozi_cz_export.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts