LordHaos Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Salut. Cum fac sa-mi apara pretul cu tva inclus. Am activat din BO , dar nimic. Imi arat pretul fara TVA. Activează TVA: Da Nu Selectați dacă doriți sau nu să includeți TVA în achiziții Afișează TVA în coș Da Nu [REZOLVARE] BO - CUSTOMERS - GROUP - EDITARE DEFAULT - MOD DE AFISARE A PRETULUI - CU TVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 taxa trebuie completata pentru fiecare produs, Tax rule Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordHaos Posted November 17, 2011 Author Share Posted November 17, 2011 Am procedat cum ai spus, selectez TVA-ul, ii dau salvare, dar surpriza, nu se salveaza si ramane "Fara TVA". Care ar fi problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 1. Back Office > Payment > Taxes Enable tax: YES definesti taxa TVA19 = 19% 2. Back Office > Payment > Taxes Rules creezi o regula noua si o atribui pentru Romania si setezi TVA19 la taxa 3. Pentru fiecare produs setezi la tax TVA19 altceva nu stiu ce-ar mai fi Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 tva este de 24 % nu 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 da un limk spre pagina Link to comment Share on other sites More sharing options...
kynder Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 salutare am aceeiasi problema nu i-mi afisiaza pretul cu TVA ma puteti ajuta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazmedical Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Nu imi afiseaza pretul cu tva ce pot face? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kidmagazin Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 la mine a mers cu solutia de mai sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
icoman Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 (edited) Nu se stie niciodata, poate ajuta pe cineva - dar eu am rezolvat altfel. Adaugarea de noua taxa TVA necesita reincarcarea tuturor csv-urilor cu produse - cred eu - ptr ca se modifica id-ul taxei in shop dar in tabele rmane id-ul declarat anterior prin csv-uri. Am sters toate tva-urile din BO > LOCALIZARE > TAXE si TAX RULES (prest 1.6.1.4) apoi m-am trezit ca nu aplica tva-ul desi creasem o noua singura regula care creeaza tva selectat de 19% ptr toate tarile . Ceea ce e absurd e ca nu te lasa sa alegi tva-ul dorit ci tva-ul de la alta "tara" / presetat pe care sa il aplici. acum am intra in phpmydamin in tabela mysql > bb_tax_roules_group > am alterat 1 din cele 6 inregistrari ramase aici din: id 62 cat avea noua regula de 19% tva in id = 61 cat era setat in fiecare tabel excel ( cele cu produsele de uplodat in site csv) la fiecare produs in parte ca regula de taxa, deci 61. ex: tabel in database: bb_tax_roules_group id_tax_rules_group name active 61 RO Standard Rate (20%) 1 ========= vechea mea regula 62 RO Standard Rate (19%) 1 = noua regula care nu se aplica am editat id 61 la 65 apoi id 62 in id 61. astfel noul id 61 se aplica conform fiecarui csv uplodat deja in mag. acum merge perfect. ACTUALIZARE: unle produse au ramas fara tva avand alt id de tva (0, 15, 63, 64, etc.), asa ca o editare pe tabel in DataBASE phpmyadmin direct: Tabel: bb_product_shop UPDATE `bb_product_shop` SET `id_tax_rules_group`='61'; am updatat toate produsele sa aiba id-ul meu pentru tva -ul nou declarat adica id 61 ce contine tva-ul de 19%. Edited January 24, 2018 by icoman asta ca sa nu UPLODAM iar toate csv-urile in site ! (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts